Reklama

Reklama

Fresh Prince

(seriál)
  • USA The Fresh Prince of Bel-Air
USA, (1990–1996), 55 h 14 min (Minutáž: 20–24 min)

Scénář:

Michael Soccio, John Ridley, Jenji Kohan, Jeff Pollack, Larry Wilmore (více)

Hrají:

Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, John Amos, Tyra Banks, Nia Long, Jenifer Lewis, Glenn Plummer, Will Sasso, Sarah Buxton, Daryl Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(148)

Obsahy(1)

Chudý mladík Will se nastěhuje ke svým bohatým příbuzným, kteří žijí v jedné z nejdražších čtvrtí Los Angeles. Působí jako rušivý element ve snobské rodině, kde jsou snad všichni slušní a nedělají nic zajímavého. Prostě si jdou podle svého denního programu a žijí onen "spořádaný a klidný život". A to má právě přistěhovalec Will změnit a taky se mu to daří... (Pumiiix)

(více)

Recenze uživatele Filipes k tomuto seriálu (1)

Fresh Prince (1990) 

Já si jen pamatuju ty časy co jsem se jako malý špunt došoural k televizi a zapnul ji. Ano dávali Fresh Prince a já se smál už od té znělky aniž bych třeba věděl čemu. Prostě jsem tenhle seriál miloval. Teď když jsem se zas podíval na jeden díl (a hodlám v tom pokračovat) už ho mám jen rád i když je naprosto obyčejný, ale na sitcom má docela originální zápletku a je celkem dost vtipný. Pokud si někdo nevšiml tak si všimněte jak se mladičký Will Smith vypracoval od Fresh Prince nahoru a nahoru až k nominaci na oscara za Štěstí na dosah. Takže ta jedna hvězdička hlavně z nostalgie a také z obdivu k Willu Smithovi. ()

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (více)

Reklama

Reklama