Reklama

Reklama

Fresh Prince

(seriál)
  • USA The Fresh Prince of Bel-Air
USA, (1990–1996), 55 h 14 min (Minutáž: 20–24 min)

Scénář:

Michael Soccio, John Ridley, Jenji Kohan, Jeff Pollack, Larry Wilmore (více)

Hrají:

Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, John Amos, Tyra Banks, Nia Long, Jenifer Lewis, Glenn Plummer, Will Sasso, Sarah Buxton, Daryl Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(148)

Obsahy(1)

Chudý mladík Will se nastěhuje ke svým bohatým příbuzným, kteří žijí v jedné z nejdražších čtvrtí Los Angeles. Působí jako rušivý element ve snobské rodině, kde jsou snad všichni slušní a nedělají nic zajímavého. Prostě si jdou podle svého denního programu a žijí onen "spořádaný a klidný život". A to má právě přistěhovalec Will změnit a taky se mu to daří... (Pumiiix)

(více)

Recenze (199)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten obrázek Willa Smithe na obrázku mluví jasně. Černošský úspěšný seriál, kterých je v seriálu plno, pro černochy, kterých v týhle zemi plno není. Úspěch? U mě určitě ne, ale 63 procent stejně o něčem svědčí. (3/10) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Svižný a zábavný sitkom, ktorým sa preslávil začínajúci mladík menom Will Smith. Hoci by sa mohlo rasisticky zdať, že tento svojho času úspešný seriál je určený predovšetkým afroamerickému publiku, nie je to pravda (ak si mylsíte, že to nebola pravda u "Šou Billa Cosbyho"). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsi tak hnusný, že ti máma musela na krk přivázat vepřovou kotletu, aby si s tebou hráli aspoň psi." Začleňování černého dítěte ulice do rodiny stejně barevných snobů mne vždy docela bavilo. Většinou tedy až do urážek typu "tvoje máma", protože na ty jsem alergický. Nicméně neslyšel jsem žádné stížnosti na výši sociálních dávek, prezentování se jako oběti rasismu bylo minimální, moje uši nebyly obtěžovány "nářečím" gangů a rodina Banksova sázela takřka výhradně na zábavu. Někdy se to povedlo, jindy ne, ale mám do afroameričana poměrně daleko, tak to asi úplně objektivně nemohu posoudit. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Rád bych se věnoval v tomto komentu nějaké sociální kritice seriálu, kde jeden heterouš z ulice rozesmívá (ano, občas zdařile) svou rozverností a působením v rodině plné šosáckých snobů, vesměs gayů, a to vše pro masírování afroamerického publika, a navíc seriálu s tradiční výchovnou fackou a poučením na závěr, ale dám přednost ukázce textu jedné nigga metalové skupiny Bodycount, která to řekne mnohem výstižněji:...You know sometimes I sit at home, you know, and I watch T.V. and I wonder what it would be like to live someplace like, you know, the Cosby show, Ozzie and Harriet, you know, where cops come and got your cat outta the tree all your friends died of old age, But you see, I live in South Central Los Angeles and unfortunately... SHIT AIN'T LIKE THAT! IT'S REAL FUCKED UP! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Průměrný komediální seriál, který má pár silnějších momentů (rozuměj vtipů) a celý ho táhne naprosto skvělý Will Smith. Bez něj by to bylo o ničem. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tohle si pamatuju ještě z dob, kdy jsem neměla ani ponětí o tom, že Will Smith bude jednou úspěšným hercem. A i když se mi to líbilo, víc než úvodní klip a letmej náčrt toho, že je to o klukovi žijícím se svou tetou, mi skutečně v hlavně neutkvělo. Možná bych to tedy dnes viděla jinak, s pohledem do minulosti hodnotím jako čistý průměr. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na Willa vždycky ráno před školou když chodil ještě na Supermaxu nebo co to bylo. Některé díly byli fajn některé ne. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Mně to tedy připadá hrozně blbé,nehledě na to,že ve své době to asi bylo úspěšné.To co tu Will Smith předvádí ...zkrátka se na to nedá koukat. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Čierny televízny sitcom. Nie však preto, že by to bolo plné čierneho humoru, ale preto lebo je to tam proste samý afro-američan. Ja osobne to považujem za nudnú blbosť. Nedokážem sa baviť takýmto lacným etnickým humorom. Je mi to cudzie. Pripadá mi to trapné. Vôbec ma to nebaví. Navyše patrím k ľuďom, ktorí majú silnú alergiu na slizkého, egocentrického, preplateného šaša menom Will Smith. Vždy to bol mizerný herec a takým aj navždy zostane. Will Smith dokáže zahrať iba Willa Smitha. No a na to som neni ani trocha zvedaví. Pre mňa je to nepozerateľný odpad! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Willovy začátky v TV byla sranda sledovat, ale žádný div světa to rozhodně nebyl. Jen takový dobrý, hodně známý seriál. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Dost prumerny serial, u ktereho se divak zasmeje jen parkrat. Will Smith se ovsem od dob tohoto serialu nenaucil ani trichu hrat a porad hraje jak pubertackej fakan... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, který mě vždycky dokázal pobavit. Některé díly byly slabší, hlavně ta část, kde měl Will dlouhou dobu jednu dívku, kde se toho moc nedělo, ale pak se to zase vrátilo do starých kolejí. Mrzí mě český dabing, kde v každé sérii má každý jiný hlas, jen Will zůstal naštěstí nezměněn. ()

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (více)

Reklama

Reklama