Reklama

Reklama

Síla psa

  • Velká Británie The Power of the Dog (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Charismatický, ale despotický majitel ranče se chová krutě k bratrovi, který si domů přivedl novou manželku a jejího synka. Jenže pak se stane něco nečekaného. (Netflix)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Pink bunny

Jsem rád, že se na CSFD stále najdou lidé, kteří to ještě nevzdali s rozumově slabšími jedinci jako je Piggsy. Humanity restored feeling. Děkuji!

Pink bunny

Pink bunny (hodnocení, recenze)

Piggsy

Ta otrava antraxem se mu dostala do krve ranou na ruce, když připravoval ty kožené provázky na pletení lana. Ty poslední ale pocházely z kůže, co Phill dostal od toho mladíka. A ten tu kůži získal z uhynulé a částečně rozložené krávy ;) Vzhledem k tomu, že Phill ani na kastraci býků nepoužíval rukavice a mládenec dost studoval biologii ("vždyť je to tak očividné, je to hned pod písmenem A!") nepochybuji, že to byl ze strany mladíka úmysl. A ten prodejce kůží byla jen náhoda, co mu nahrála do karet. Bylo tam spoustu narážek a zdánlivě zbytečných záběrů, co pak daly smysl až na konci (proč týpek krájí poloshnilou krávu, záběr na krev ve vodě při přípravě kožených provázků,...)

na příspěvěk reagoval Beckett51

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Když už nic, ví někdo aspoň, proč ten teplouš na konci zemřel? To ho jako otrávila ta ženská? Nebo snad z "nešťastné lásky"? :-D

na příspěvěk reagoval Beckett51, Pink bunny

Související novinky

Čeká nás nový Nekonečný příběh

Čeká nás nový Nekonečný příběh

21.03.2024

Klasika se dočká nové adaptace. Německá novelka od Michaela Endeho, jež se navždy nesmazatelně zapsala do fantasy žánru a byla přeložena do 45 světových jazyků, byla poprvé přenesena na plátna kin v… (více)

Duna a V rytmu srdce slaví oscarové vítězství

Duna a V rytmu srdce slaví oscarové vítězství

28.03.2022

Dnes v noci proběhl 94. ročník předávání Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS), a i letos se psala oscarová historie. Celý ceremoniál se odehrál v hollywoodském Dolby… (více)

Ceny BAFTA 2022 - výsledky

Ceny BAFTA 2022 - výsledky

13.03.2022

Dnes večer proběhlo v londýnském Royal Albert Hall udílení prestižních cen Britské filmové a televizní akademie (BAFTA) za uplynulý rok 2021. Průvodkyní slavnostním večerem byla komička Rebel Wilson.… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

Reklama

Reklama