Reklama

Reklama

Tím SG-1 musí zachrániť svojich kolegov z tímu SG-9, ktorí uviazli na planéte obyvateľov jaskýň, pretože tamojšie priame slnečné žiarenie neznesiteľné. Zistili, že kapitán SG-9 Jonas Hansen zošalel, myslí si, že je boh a tyranizuje ba dokonca vraždí vlastnú posádku. Ako k tomu došlo? Keď miestni primitívni obyvatelia považovali Hansena za boha a začali ho uctievať, pomiatol sa a ako vražedný tyran opitý mocou ich nechal stavať chrám na svoju vlastnú počesť. Napokon zabil aj svojho podriadeného člena posádky Frakesa, antropológa SG-9. Tím SG-1 musí zachrániť SG-9 a zastaviť jeho šialeného veliteľa. Ako ho premôžu? (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E04 ⤶ Ten pocit, když celý život hledáš Boha a zjistíš, že jsi jím ty. Někteří lidé zdá se mají tendenci podlehnout vidině absolutní moci a božství. Aneb i členům SG může hrábnout. Co by se asi stalo, kdyby všichni umřeli při budování civilizace a zůstal by Bohem sám sobě? :). DJ: Chutná to jako kuře. SC: A co je na tom? DJ: Jsou to makarony se sýrem. Goa'uldové teraformovali planety, aby byly obyvatelné pro lidi? Tak dík. Tady ale očividně šlo jen o technologii lokálního charakteru. Zatím nás tvůrci jen lákají na pestrý svět hvězdných bran, ale od konce druhé epizody pořád čekám na další epizodu, která by posunula děj. ⤷ E06 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taká skôr pri zemi sa držiaca epizóda, ktorá z jedného člena tímu SG vytvára samozvaného boha. Cieľ je preto jednoduchý, spraviť z neho opäť "človeka", zodpovedajúceho sa za svoje hriechy. O'Neill na konci aký filozofujúci. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"svět mimo jeskyně je obrovský, že?" "větší než si dokážete představit" EHM, jako ... to pole nezahrnuje zas tak velkou část :DDD ale okey, super díl :D který se drží spíš při zemi, a prozkoumává podstatu člověka jako takového ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná myšlenka s členem SGC, co bere moc vážně mimozemšťany, kteří považují průchod bránou za důkaz Boží moci. Taky Roger R. Cross je můj oblíbený herec, hlavně teaser a vyprávění u ohně je hodně působivé i jeho zásluhou. Jen ta klišé zápletka, že je Hanson bývalý přítel Carterové, to si mohli autoři nechat od cesty. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jednoduché je, aby člověku božství vlezlo na rozum... Hlavní je ale přikázání "nezabiješ"...to, že to říkal teda zrovna O'Neil jako voják mi přišlo teda trošku pokrytecké, ale ok. :) ()

Reklama

Reklama