Reklama

Reklama

Na svojej prieskumnej misii vesmírom vojenská jednotka SG-1 pristane na planéte, kde žijú malé bytosti, ale na rozdiel od ľudí majú dar stať sa neviditeľnými, a navyše dokážu zázračne liečiť. Planétu ale napadne mocný nepriateľ Zeme, Apophis. (TV JOJ)

Recenze (12)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Setkání s jednou z vyspělých ras vesmíru, která mohla v seriálu dostat podstatně víc prostoru. Navíc to byla jedna z kultur, která si nebrala servítky a jasně lidem řekla, co si o nich myslí (a byl v tom i pěkný kus pravdy). Ta léčka na Apophise byla z taktického hlediska hrozně nepromyšlená, což vedlo k jedinému možnému výsledku - a Apophis měl slušnou mušku, co? Na druhou stranu jsme viděli i vynalézavost našeho týmu, kdy s minimem prostředků připravili další útok proti nepřátelům (a nebýt Noxů, tak by to snad i vyšlo). Pěkná epizoda. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E06Mladí nedělají vždycky, co se jim říká. 19 misí, prakticky žádný technologický přínos, nějací mrtví, obrovské náklady, pár ohrožení světa… Politikaření začalo do programu Hvězdné brány prosakovat brzy. Je potřeba začít shánět zbraně a jiné technologie a obranu země. A epizoda začíná vskutku bombasticky. Apophis chce napadnout Noxy, Zabije SG-1… První setkání s jednou z nejvyspělejších, nejmírumilovnějších a nejduchovnějji založených ras v Galaxii bylo… zvláštní :) ⤷ E08 ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda. Poznáváme na první pohled primitivní civilizaci Noxů. Jde však o velmi vyspělou rasu, jejíž příslušníci ovládají schopnost učinit sebe i své okolí neviditelnými a dokáží oživit mrtvé při zvláštním obřadu - tzv. Rituálu života. Hodně akce, skvělý děj a Apophis. dobrej díl. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama