Reklama

Reklama

Plukovník O´Neill sa spolu s Teal´com dostanú na planétu Cimmerie, kde ich ihneď po prekročení Brány oslepí záblesk zo stavby, ktorá pred ňou stojí. Je to Thorovo kladivo, mocná zbraň proti Goa´uldom, ktorá dokáže zbaviť hostiteľa jeho symbiontov, teda organizmov, ktoré s ním žijú v symbióze. Dokáže sa z toho Teal´c dostať bez toho, aby o svojho symbionta prišiel? (TV JOJ)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08 ⤶ Docela drsný survival díl s Unasy, původními hostiteli Goa'uldů. Thor je pořádný holografický svalovec. Drsňáci bojují s Goa'uldími Unasy a Sam s Jackem musí hodně přemýšlet. Odgoa’uldování je možné, jupí! Ohrozili celý jejich svět (⤷ S02E06), jupí! ⤷ E10 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle nám před lety začala celá linie s Asgardy, i když zatím šlo jen o nepřímé setkání. Poprvé tu máme tým v akci rozdělený na vojenskou a intelektuální část, kdy Carterová do jisté míry potřebuje převzít vedení, ovšem Daniel jí situaci nijak neusnadňuje, protože spoléhá na jakési neurčité pocity místní léčitelky. Kendra byla zajímavým charakterem, i když ta neustálá pozorovaná znamení mě už po čase nudila, přesto motiv hostitele, který se snaží odčinit vinu za činy Goa'ulda, který ho ovládal, je moc zajímavý a tohle byla první (promarněná) příležitost ho trochu prozkoumat. Scény s Unasem v labyrintu mi přišlo zajímavější a celkově pro Teal'ca šlo o pěknou epizodu, kde můžeme vidět, že pořád cítí vinu za službu a činy vykonané pro Apophise (což pěkně kulminuje později v Cor-Ai), takže tady máme kontinuitu pro budoucí epizody. I to závěrečné zničení kladiva je pěknou scénou, která ukazuje, že tým už se docela sžil dohromady a jsou jeden pro druhého důležití, také zde vidíme, že Daniel už se (alespoň částečně) vyrovnal s rolí Teal'ca v osudu Sha're a bere ho jako kolegu (nevím, zda už bych použil slovo přítel, na to je asi ještě trochu brzy). ()

Reklama

Reklama