Reklama

Reklama

Vojenská prieskumná posádka SG-1 sa vracia z planéty Dannes v panike a všetci sú premáčaní. Zdrvila ich smrť pozemšťana Daniela, ktorého prišli zachrániť, ale on na planéte zhorel. Zachránili sa skokom do neďalekej vody. Členov tímu SG-1 pošlú na ošetrovňu, pretože sú všetci v šoku. Po Danielovom pohrebe sa vraciame na planétu Dannes. Tu sa Jackson prebudí v miestnosti s mimozemšťanom Nemom. Ten mu ukáže tabuľku so starým Babylonským písmom a od Jacka žiada, aby zistil, aký je osud Omorocy. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E11 ⤶ Mimozemšťan Nem hledá svou lásku Omorocu. Tisíce let, už od dob Babylonu, kde o ní má poslední zprávy. Velmi dojemný romantický příběh. Zjistí to triviálně po spoustě zacykleného tlachání s Danielem. Ani nechápu, proč implantoval ostatním myšlenky na Danielovu smrt a proč to moc nefungovalo a proč nenahlédnul Danielovi do mysli dřív, proč mu pak věřil, že je mrtvá, a proč je na konci nechal jít, když mu celou dobu nevěřil, že nejsou kámoši s Goa'uldy. ⤷ E13 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vystrojili sme ti krásny pohreb. Čože? Plukovník mal veľmi peknú smútočnú reč." Ešte aj po skončení bude znieť v hlave šušľavý hlas, ktorý hovorí: "Jaký osud Omoroki?" ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"JAKÝ OSUD OMOROKY?!" Výborný díl plný tajemství a zoufalství. A pocitu, že je něco špatně. Mimozemšťana dabuje Zdeněk Dušek, který daboval také Krytona v Červeném trpaslíkovi. Nedokážu na tenhle díl koukat, aniž by mi trochu necukal koutek :) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna ze slabších epizod 1. řady, celé drama ohledně Danielovy smrti (což se mimochodem stane pro jeho postavu trademarkem) mě nebralo, stejně tak únos kvůli získání bůhvíkolik let staré informace mě nebavil. Příběh zaměřený na postavy, kdy se pomalu ukazuje formující se pouto mezi členy týmu, byl sice dobrý základ, ale nepodařilo se ho moc dotáhnout. ()

Reklama

Reklama