Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výskumný tím SG-1 tajne použije Hviezdnu bránu, aby sa dopravil na vesmírnu adresu, ktorej koordináty priniesol Daniel zo Zeme v alternatívnej realite, kam ho prenieslo interdimenzionálne kvantového zrkadla z planéty P3R-233. Ukáže sa, že koordináty nesmerujú na planétu, ale na goa'ldskú loď patriacu Klorelovi, Apophisovmu synovi, a táto loď spolu s ďalšou, ktorej velí samotný Apophis, mieri priamo k Zemi, aby ju mohla zničiť. Členovia SG-1 sa pokúšajú útoku na Zem zabrániť. Umiestnia po celej Klorelovej lodi výbušniny. Jack s Teal'c zajmú Klorela a pokúšajú sa v ňom prebudiť jeho hostiteľa Skaaru. Nezostáva im však veľa času a nepriateľské lode sa nezadržateľne približujú k Zemi. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E20 ⤶ Taky tak milujete, když tvůrci epická završení sezóny utnou v polovině a dovypráví je na začátku další sezóny? Tak cože tu máme nového? Superrychlou mateřskou loď, zakňaktely a super cool akci na palubě mateřské lodi a... pokračování přístě. ⤷ E01 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Apophis nabral síly a vyrazil směrem k Zemi. A SG-1 se vydává navzdory rozkazům na adresu získanou v minulém díle. Pořádně se to zamotá, když se ukáže, že velitelem útoku je Skaara. Tenhle díl má velmi zlou atmosféru, blíží se zkáza a Země není připravena. Právě atmosféra hrůzy je na tomhle díle to nejlepší. Apophis i Skaara jsou velmi mocní protivníci. A to ještě zdaleka není vše, protože ta hlavní bitva proběhne až v následující epizodě. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První z klasických finále seriálu, kdy Zemi hrozí zkáza a SG-1 riskuje své životy (tady i kariéry), aby Zemi zachránili. Pěkná linie se Skaa'rou (i když mi pořád přijde potupné, že cvičený voják jako Kawalsky se nedokázal bránit mláděti, zatímco Skaa'ra dokáže ovlivnit plně vyvinutého hada) a potěšil i krátký návrat Ferrettiho. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SG-1 je na lodi mířící k Zemi a útok na ní ... Neříkala jsi ze to bude trvat více než rok...?! - - - tato loď musí letět rychleji než jsme si mysleli :))) Super konec 1 série ()

Reklama

Reklama