Reklama

Reklama

Hvězdná brána - Série 2

(série)
USA / Kanada, (1998–1999), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Michael Shanks, Christopher Judge, Don S. Davis, Tony Amendola, Robert Wisden, Peter Williams, Alexis Cruz (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E01 ⤶ Z druhé sezóny jsem byl dost rozpačitý, protože začala dost slabě. ale většinu horších dílů si odbudeme do 8. epizody. Pak se to neskutečně rozjede. Završili epickou bitvu z 1. sezóny, přišli na scénu Tok'rové, pak dlouho nic, pak šedivý mužík s jeho vozem, kde dokončíme příběh z 1. sezóny, pak dva díly taky nic moc. Ale dvojdíl s Tok'ry a Jacobem je skvělý, Sha´riin syn dobře posouvá děj, hmyzí zhouba je tak trochu cronenbergovská, indiánští duchové byli zajímaví, Maybourne s NID se rozjíždí, Jackovi poprvé málem usmaží mozek vědění Antiků a zaletí si pro pomoc do vzdálené galaxie za Asgardy, Černá díla s 1969 jsou jedny z nejikoničtějších dílů seriálu, neviditelný nepřítel má obrovský potenciál (který už ale v budoucnu nevyužijí) a a pak to zazdí finálem. Kvalitativně je sezóna srovnatená s tou první a je tu víc dějotvorných epizod. 5,4,2,3,3,5,3,3,4,4,5,5,5,4,5,5,4,3,4,4,5,3/5* 80% ⤷ S03 ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje v tom nejlepším, co Hvězdná brána může nabídnout. Od první série se zde objevují výraznější díly a jde znát, že režisérský tým je ve svých kramflecích. Hodně jsou zde navazující díly, postavy, které rozšiřují universum a které se ještě zahýbou sériemi......9/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou se druhá série vyrovná té první, a i když se tu najde občas slabší epizoda a je zbytečné tolik rekapitulujících dílů, stále tu můžeme mluvit téměř v superlativech. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou stejně dobré jako první série, nicméně obsah jednotlivých dílů je mnohem víc propracovanější a nebojí se představit třeba nové rasy, dějové odbočky atd. Na rozdíl od předchozí série má tato prostě hlubší význam. Konečně došlo na SGC asi k výměně munice, protože Jaffové už nejsou takový problém. 5* ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série pokračuje v kvalitě té předchozí, kdy pokračuje v mnoha ohledech tam, kde předchozí skončila. Ale navíc se setkáváme s Tokry a Thorem, kdy tyhle epizody jsou jedny z nejlepších vůbec. K tomu řada ikonických epizod, které budou později nějak rozvinuty. I tentokrát jsme se, ale nevyhnuli slabším místům, kdy prostě nepochopím poslední epizodu, která mi tam vůbec nesedí, i přestože "recap" epizody mi nevadí. 85% ()

Reklama

Reklama