Reklama

Reklama

Po tom, čo tím SG-1 musel zničiť Thorovo kladivo na planéte Cimmeria, aby pomohol utiecť svojmu spojencovi Teal´covi, planétu napadli nepriateľskí Goa´uldovia a mnoho obyvateľov zahynulo. Teraz im musia pozemšťania zabezpečiť iné Thorove zbrane, aby odrazili inváziu a ubránili sa pred dobyvateľmi. Jedinou nádejou pre všetky sa stane samotný Thor. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Symerii dochází k systematické genocidě obyvatel a SG-1 je přivolána na pomoc. Gerwin si s nimi přátelsky poklábosí mezi mrtvolami svých příbuzných, pak je dovede na hřbitov, no idylka. Premisa, že SG-1 nastoupí proti celé armádě, je naprosto přitažená za vlasy. Naštěstí jak se na scéně objevil sám HerUr, zplozenec Ra a Hathor, nabral díl správné obrátky a začal mě bavit. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posun v dějové linii s Asgardy, i když definitivní spojenectví se Zemí se stane až na začátku další řady. Jinak jde o standartní průzkumnou misi, kde se SG-1 snaží odčinit chybu, kterou udělali při první návštěvě Cimmerie, Jack a Teal'c jsou tady pro zajištění obrany, zatímco Sam a Daniel řeší sérii testů, které by mohly vést k získání zbraní pro obranu planety - a překvapivě vedou k něčemu docela jinému. Ten konec byl efektivní a máme tady příklad toho, jak by asi Asgardi řešili útok na chráněnou planetu (mimochodem, je Cimmeria jednou z planet chráněných úmluvou? jestli ano, proč by speciálně tady měli kladivo na vymýtání Goa'uldů? to v seriálu nikdy nebylo pořádně vysvětleno). Taky Heru'ur byl jeden z těch celkem charismatických Goa'uldů, který mohl v seriálu dostat více prostoru, jako jeden z mála působil dojmem, že by si v bitvě poradil i bez hordy Jaffů. A zase jednou se ukázalo, že lidé mohou při svých průzkumech vesmíru nadělat i pěknou rotyku. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je naprostej masterpiece! První oficiální střetnutí s Asgardy a jejich neuvěřitelně luxusní nástup. Scéna jak se vynořili z mraků a vymazali Goa'uldy jako by to nebyl žádnej soupeř, byla luxusní a už vím, co dalšího za šílený projekt postavím v MC. Zatím bych řekl (pro mě) nejlepší díl. Z tohohle jsem byl opravdu odvařenej...a furt jsem! ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 ⤶ Thor není pořádný holografický svalovec, do nového kladiva Thor zabudoval whitelist, asghardská mateřská loď vypadá cool a Sam s Danielem jsou hodni vidět Thorovu pravou podobu. Konec hlášení. ⤷ E07 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama