Reklama

Reklama

Po tom, čo tím SG-1 musel zničiť Thorovo kladivo na planéte Cimmeria, aby pomohol utiecť svojmu spojencovi Teal´covi, planétu napadli nepriateľskí Goa´uldovia a mnoho obyvateľov zahynulo. Teraz im musia pozemšťania zabezpečiť iné Thorove zbrane, aby odrazili inváziu a ubránili sa pred dobyvateľmi. Jedinou nádejou pre všetky sa stane samotný Thor. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je naprostej masterpiece! První oficiální střetnutí s Asgardy a jejich neuvěřitelně luxusní nástup. Scéna jak se vynořili z mraků a vymazali Goa'uldy jako by to nebyl žádnej soupeř, byla luxusní a už vím, co dalšího za šílený projekt postavím v MC. Zatím bych řekl (pro mě) nejlepší díl. Z tohohle jsem byl opravdu odvařenej...a furt jsem! ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 ⤶ Thor není pořádný holografický svalovec, do nového kladiva Thor zabudoval whitelist, asghardská mateřská loď vypadá cool a Sam s Danielem jsou hodni vidět Thorovu pravou podobu. Konec hlášení. ⤷ E07 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Symerii dochází k systematické genocidě obyvatel a SG-1 je přivolána na pomoc. Gerwin si s nimi přátelsky poklábosí mezi mrtvolami svých příbuzných, pak je dovede na hřbitov, no idylka. Premisa, že SG-1 nastoupí proti celé armádě, je naprosto přitažená za vlasy. Naštěstí jak se na scéně objevil sám HerUr, zplozenec Ra a Hathor, nabral díl správné obrátky a začal mě bavit. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posun v dějové linii s Asgardy, i když definitivní spojenectví se Zemí se stane až na začátku další řady. Jinak jde o standartní průzkumnou misi, kde se SG-1 snaží odčinit chybu, kterou udělali při první návštěvě Cimmerie, Jack a Teal'c jsou tady pro zajištění obrany, zatímco Sam a Daniel řeší sérii testů, které by mohly vést k získání zbraní pro obranu planety - a překvapivě vedou k něčemu docela jinému. Ten konec byl efektivní a máme tady příklad toho, jak by asi Asgardi řešili útok na chráněnou planetu (mimochodem, je Cimmeria jednou z planet chráněných úmluvou? jestli ano, proč by speciálně tady měli kladivo na vymýtání Goa'uldů? to v seriálu nikdy nebylo pořádně vysvětleno). Taky Heru'ur byl jeden z těch celkem charismatických Goa'uldů, který mohl v seriálu dostat více prostoru, jako jeden z mála působil dojmem, že by si v bitvě poradil i bez hordy Jaffů. A zase jednou se ukázalo, že lidé mohou při svých průzkumech vesmíru nadělat i pěknou rotyku. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika trošku horších zase našlapaná epizoda, která se jeví jako významná i do budoucna. Pár momentů mi tam přišlo slabších, ale za Asgardy v celé jejich parádě odpouštím (i ten konec Asgard ex machina). ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A takhle se SG-1 setkala s Asgardy. :) Super nápad čerpat ze zobrazení mimozemšťanů z pitevních možná fiktivních obrázků...anebo ne? :) Stargate tím nasazuje další otazník, co vlastně oblast 51 tají a jestli to nezapadá přesně do těchhle kontextů. :) ()

Reklama

Reklama