Reklama

Reklama

Sam sa sníva, že Jolinar spoločne s ostatnými Tok´rami evakuujú planétu napadnutú Goa´uldmi. Tím SG-1 sa ihneď vydá na planétu P34 353J, ktorej adresu videla Sam v sne. Krátko po príchode ich Tok´rovia zajmú. Sam im oznámi, že bola hostiteľom Goa´ulda Jolinara a prišli, aby s Tok´rami uzavreli spojenectvo. Tok´r Martouf prezradí, že Jolinar bola žena a ich vzťah trval vyše sto rokov. Výmenou za spojenectvo však Tok´rovia chcú od ľudí získať oveľa viac - nového hostiteľa. Sú v zúfalej situácii, pretože hostiteľ najvýznamnejšieho Tok´ra umiera. Vyjednávanie sa ešte viac skomplikuje, keď základňu Tok´rov napadnú Goa´uldovia. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie prvé stretnutie s Tokrami, ale prvýkrát s ich civilizáciou a v ich domovine. Pekne rozbehnutá epizóda, ktorá má dovŕšenie v epizóde ďalšej. Aj keď to romantické napätie medzi Samathou a jedným z Tokrov bolo trochu nudné. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"-Proto jsme přišli vyhledat Tokry." "-Pokud ovšem... jste Tokrové." "-A když ne?" "-No, pak asi začneme střílet, poteče krev, někdo umře a vůbec nic moc." Lidé ze Země konečně poznávají pořádné spojence. Sice jsou vztahy nejprve napjaté, ale protože obě strany vážně touží po spojenectví (i přes mnohá rizika), okolnosti jim nedají jinou možnost, než se domluvit. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Především poznávací díl, kde zjistíte jak smýšlí a jak celkově to mezi Tok´ry chodí. .. Ale některé rozhodnutí na obou stranách mě přišli divné a hloupé, jako když potřebujete zvrat v dějové lince, tak mírně poupravíte jednání postav. .... HODNOCENÍ: 85% (4*) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama