Reklama

Reklama

Tím SG-1 odchádza na novú misiu. Hammond si však všimne jazvu na ruke Sam, rýchlo jej napíše odkaz a uloží jej ho do bundy. Tím SG-1 prejde hviezdnou bránou, prenesie sa však o tridsať rokov späť, do roku 1969. Ocitne sa v raketovom sile priamo pod štartujúci raketou. Štartu rakety zabráni Teal´c, vzápätí však tím SG-1 zatknú ako špiónov. Poručík Hammond, ktorý si prečítal lístok v bunde Sam, im pomôže utiecť pri eskorte do väzenia. SG-1 sa vydá do New Yorku a stopne si karavan s dvomi hippies. Cestou zistí, že na lístku sú uvedené časy slnečných erupcií. Tie spôsobili ich presun do minulosti a rovnako ich môžu dostať aj späť. Musia však najprv nájsť hviezdnu bránu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najnezabudnuteľnejších epizód 2. série, keď nie rovno celého seriálu. Cestovanie v čase je veľmi atraktívne a objaví sa to množstvo vtipných hlášok či momentov - napr. Tylk v smiešnej parochni. Aj keď sa snažia autori myslieť na precíznosť a dôsledky teórie takéhoto cestovania, predsalen je tam pár logických chybičiek. A to ešte neberiem v úvahu, že teórie cestovania časom sú aj alternatívne, t.j. s časom ako nekontinuálnou veličinou. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrátky s časem. :) Jenom sranda pozorovat, jak jsou všichni opatrní, aby se nestalo něco navíc...kdyby se to stát mělo, stejně už by to bylo součástí kontinua, stejně jako to s Hammondem.. :) A přijde mi pak ještě fyzikálně dost zvláštní, jak by mohla erupce ovlivnit červí díru, která je v jiném prostoru než tom našem...kdyby černá díra, která ohýbá i prostor, oukej, ale erupce? Nebýt této nesrovnalosti, byl by díl i za 5*. :) ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá humorná epizoda, kde i to cestování časem a ovlivňování časoprostoru se snaží vysvětlit vcelku logicky (ačkoliv jestli je erupce tak těžké předvídat a závisí na tolika proměnných, jak byl někdo schopný stanovat dvě vhodné tak přesně?). Nikdy neškodí vidět hlavní hrdiny i z humornější roviny, věčně nemusí jen zachraňovat galaxii před zkázou. ("Překročíme hranice Kanady, to kvůli tý válce." - "Válce s Kanadou?") ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E20 ⤶ Вы советские шпионы? Нет. SG-1 jako hipíci? Top strop! Ten pocit, když se takhle vrátí z mise… Nezapomenutelná epizoda. Jednou se někdo Teal'ca zeptá, kdy se naučil řídit, a on mu odpoví, že v roce 1969 XD. Zajímavou roli tu má Cassandra z budoucnosti. ⤷ E22 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama