Reklama

Reklama

Jacob prichádza do centrály SGC vyjadriť vďaku Tok'rov za zničenie Hathor a požiada o pomoc pri hľadaní Goa'ulda Setha, starovekého egyptského boha chaosu, ktorý by sa mohol už tisíce rokov ukrývať na Zemi ako pred Tok'rami, tak aj pred Vládcami sústavy, ktorí na neho vypísali odmenu. Dr. Jacksonovi sa podarí z rôznych zdrojov vypátrať Sethov kult na Zemi. Posledná jeho stopa vedie do blízkosti Seattlu, kde má opevnené sídlo sekta, ktorej vodca si hovorí Seth. Všetky dôkazy nasvedčujú, že by mohol byť hľadaným Goa'uldom. (TV JOJ)

(více)

Recenze (14)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 ⤶ Je čas udělat papá dalšímu Goa'uldovi, o kterém Tok'rové bůhví jak zjistili, že by mohl být na Zemi. Najít ho bylo tak snadné, jak tušil Daniel, ale udělal si dobře nedobytnou ozbrojenou pevnost. Teal'c je vskutku dobrým vypravěčem vtipů. Víc takových, pls! ⤷ E03 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh nedomyslený: po Goauldovi, o ktorom nepočuli od straroegyptských čias (cca 3 000 rokov dozadu), sa zrazu zaujímajú Tokrovia...asi sa nudia. A odhalenie na Zemi sa udeje behom hodinky na internete :-) Ale zbytok je veľmi fajn, akcia, humor O'Neilla, dojímavý záver. A jaffský vtip je best. ()

Chris Wulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teal'C: "Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí... Hadímu strážci žhnou oči. Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu strážci...teče z nosu." ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl nemám moc rád. Hrozně dlouho se mluví a připravuje akce. Jsou tu logické chyby. A ta akce samotná je pak nakonec taky poměrně nudná. Aspoň že Seth je charizmatický. A jaffský vtip je nezapomenutelný. Závěrečné usmiřování s jakýmsi synem mi přišlo vyloženě zbytečné a do epizody se nehodilo. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl druhý Goa'uld v řadě, kterého SGC dostalo hned po Hathor. Pěkná epizodka, která se mi celkem líbí, i když je zde několik děr v příběhu (nekonzistentní účinky zat'nik'atelu, Jacob najednou odnikud vytáhne ozbrojenou ruku) nebo linií, které mi moc nesedí (nuceně vložená paralela mezi Jacobem a Levinsonovými, arogance SG-1 k agentovi ATF, který nepůsobí nafoukaně, spíše jako policista, který se snaží řádně dělat svou práci). Už přítomnost Jacoba je velké plus, i zápletka je zajímavá. A Seth byl vcelku charismatický Goa'uld. A jako zlatý hřeb ten slavný jaffský vtip. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Goa'uld skrývající se tisíce let na Zemi zní bohužel líp, než jak to ve výsledku vypadá. Zajímavé ale bylo dozvědět se něco víc z rodinného pozadí Carterové, i když závěr jsem jim fakt nežral... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Jaffský vtip byl teda divnej, ale co Teal'C se zasmál :) Ať žije internet - na kterém najdeš vše i Setha. "ženy dával do harému, z mužů udělal eunuchy. jestli se probudím a budu zpívat soprán :))))" Další Goa'uld v řadě co byl zničen a zabit. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tady Goaul'da, který se úspěšně několik tisíc let skrývá na zemi.. :) Naštěstí díky vlastnostem Goaul'dů není zas až tak těžké zjistit, že stále má tendence se nechat uctívat... :) Kdoví, kdo je vlastně v popředí vícero sekt... :) Díl je mimo jiné i vtipný Teal'covým absolutně nevtipným vtipem... :D Poprvé a naposledy vidíme Teal'cův smích od plic.. :D ()

Reklama

Reklama