Reklama

Reklama

Základňa SGC čelí obvineniu Asgardov a Tollanov, že pozemšťania kradnú technológie na ich planétach. Asgardovia, Tollanovia a Noxovia s nimi preto chcú prerušiť diplomatické styky. Generál Hammond musí vypátrať tajomného zlodeja. Ukáže sa, že plukovník Maybourne vytvoril tajnú jednotku, ktorá má úlohu získavať mimozemské technológie všetkými prostriedkami a tajne s ňou spolupracuje niekto zo základne SGC. Plukovníka O'Neilla po zinscenovanom incidente naoko pošlú do predčasného dôchodku. Má tak voľné ruky, aby prenikol do Maybournovho utajovaného tímu a stal sa jeho veliteľom. (TV JOJ)

(více)

Recenze (14)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oneillovi rupne v bedně a je odejit do důchodu. A pak se roztočí pořádně rychlý kolotoč špionáže a podivných intrik. Závěr je pak excelentním vyvrcholením. Dobrá práce a výborný díl. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda, ovšem s opakovaným shlédnutím se mi ta domluvená finta mezi O'Neillem a Hammondem zdá čím dál průhlednější a Maybourne pak vypadá jako tupec, který se nechal Jackem hrozně snadno zblbnout (jen vemte do úvahy celou jejich historii, hned v jejich první epizodě šlo o střet ohledně přisvojení zbraní od mimozemské rasy a Jack byl tvrdě proti tomu), taky to bylo udělané hrozně narychlo, nikdy nepadla ani zmínka o podobných postojích našeho plukovníka. Mrzí mě i odstřelení plukovníka Makepeace, i když jiná stálejší postava z jiného SG týmu tam v tu dobu asi přítomna nebyla. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom čo O'Neill ukradne tolánske zariadenie, je naverbovaný Maybournom do tajnej SG jednotky, aby kradol mimozemské technológie po celej galaxii.  Najlepšie je to napätie,  že prečo sa Jack chová tak ako sa chová. Páčila sa mi mimozemska zakladňa, chcela som sa o nej dozvedieť viac. ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O'Neill se zase chová jako totální idiot, měli ho nechat na tý planetě z předchozí epizody. Anebo je to trochu jinak? Možná ano, ale je to celé tak přitažené za vlasy... ()

Reklama

Reklama