Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bra'tac vyšle nouzový signál na SGC. Když otevřou Iris, projde bránou dívka Shan'auc – posílá ji Bra'tac, protože má důležité informace. Prý našla způsob, jak komunikovat se svým symbiontem a přesvědčila ho, že goa'uldi jsou zlí. Jelikož symbiont, kterého Shan'auc má, je moc starý, spojí se lidé z SGC s Tok'ry, aby pro symbionta našli nového hostitele. Teal'c tomu nemůže uvěřit a rozhodne se za pomocí rituálu spojit se svým symbiontem jako Shan'auc. (Varan)

(více)

Recenze (12)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tealc sa nám utrhol z reťaze, zabudol na svoju ženu, syna a strmhlav sa vydáva vlastnou cestou nevidiac, že je zaslepený túžbou. Zaujímavá je zápletka o goauldovi-špiónovi i sexy Tokra - Vanessa Angel. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta Jaffská romantika mě v dílu moc nebavila (není Teal'c takhle náhodou ženatý?) a ta myšlenka komunikace se symbiontem je naivně pojata (SGC zajímá jen to, zda je to možné a vůbec je nenapadne, že ten had může lhát, že je hodný a rád se přidá k Tok'rům - chudák ten dobrovolný hostitel). Nicméně záporák Tanith je poměrně stylový a jeho plán na vyhubení Tok'rů by byl zajímavý ke sledování v dějové linii (proto mě hodně zklamalo, že hned takhle odhalili jeho záměry). Chris Judge umí být skvělý, když dostane příležitost něco zahrát, jen škoda, že obvykle většina jeho zápletek nějak souvisí s Jaffy a jejich povstáním. I když jde o jednu ze slabších epizod 4. série, tak pro mě jde pořád o slušný nadprůměr. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase mám tuhle epizodu celkem rád, jelikož Tokrové jsou fakt záruka kvality. Celý příběh se nese v zajímavém duchu, ale Naše láska smrtí nekončí. ?! Jasně Teal'cova rodina byla to nejhorší, čím tvůrci zaplácávají epizody, ale že se k nim Teal'c tak otáčí zády, to je snad ještě horší! Nicméně úžasné závěřečné setkání Teal'ca s "Tanith".. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama