Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 vyráží na planetu P4X-639, kde Daniel s místním archeologem Malikem zkoumá písmo podobné latině. Musí si pospíšit, jelikož erupce na Slunci, které obíhá planetu, způsobují geomagnetické bouře doprovázené silnou radiací. Daniel na výhružky nedbá a pokračuje v práci. Malik ho omráčí. Když si toho všimne O'Neill, Teal'c a Sam, je pozdě. Přístroj na oltáři začal pracovat a vytryskne z něho modré světlo, které pohltí Malika, Jacka a Teal'ca. Jack a Teal'c se ocitnou zpět na základně SGC a ví přesně, co se stane. To světlo vytvořilo takovou časovou smyčku, která je oba uvěznila na dobu 10 hodin před spuštěním brány na P4X-639. Dostanou se někdy ven? (Varan)

(více)

Recenze (24)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná variace na časové smyčky, a to velmi vtipná. Zvláště ty hlášky obou, kteří jediní si pamatují všechny opakované dny, jsou fajn, a samozřejmě i chvíle, kdy se rozhodnou rebelovat a dělat, co by běžně nedělali. A nakonec je v tom překvapivě i kus dramatu. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 ⤶ Asi nejvtipnější epizoda celého seriálu, s perfektním chytře vystavěným příběhem, kde nechybí romantika ani napětí. Jen mě zarazilo, že uprostřed nekonečné nudy nenapadlo Jacka, že si bez následků může dělat co chce, a muselo to napadnout až Daniela. Bůhví co za ty tři měsíce ve smyčce stihnul :D ⤷ E07 ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu si nemůžu pomoci. Naprosto dokonalá epizoda a opravdu jedna z nejlepších celého seriálu. Když jsem ji viděl poprvé, tak jsem se nemohl udržet smíchy Časová smyčka představuje nebezpečí, ale rovněž dává Jackovi a Teal'covi netušené možnosti prožít mnoho situací, aniž by se museli obávat následků svého jednání, protože jsou jediní, kdo si uchovávají vzpomínky na prožité časové smyčky. Skvělé herecké výkony. Nezapomenutelná golfová scéna. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódy s časovou slučkou milujem. A táto je nielen dobre napísaná, vysvetlená, ale aj s bohatým priehrštím humoru a rôznych nápadov - najdlhší golfový odpal v galaxii či O'Nealova rezignácia kvôli ťuťu-muťu s majorkou. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"- Zrovna uprostřed nápřahu sakra!" Nejlepší díl SG1. Napínavý, vtipný, citlivý. Nemám co vytknout. "- Padám z té smyčky pryč... Řeknu ti Tealcu, že jestli brzy nezjistíme, jak z toho ven, tak se zcvoknu. Zcvoknu... to znamená přijít o rozum. Zbláznit se. Zešílet. Zmagořit. Přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOOUT!!!" ()

dessa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda z celého seriálu. Takovej kříženec světa Hvězdné brány a filmu Groundhog day (Na Hromnice o den více), takže pořádná porce zábavy zaručena. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod celé Stargate vůbec. Tento díl má všechno - skvělý děj, vtipné hlášky, morální rozzuzlení. Opravdu kdybych měl někomu doporučit jeden jediný díl Stargate, byl by to tento. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velitelstvo hviezdnej brany sa ocitne v casovej slucke. Jediny kto si je vedomy toho ze sa opakuje den je O'Neill a Teal'c. Po pociatocnej frustracii a snahe slucku zastavit sa rozhodnu zo situacie vytazit a proste si ju uzit. Urobia par sialenosti bez nasledkov. Zasluzene najoblubenejsia epizoda vsetkych fanusikov. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S předchozí epizodou opravdu nejlepší ze série, ne-i top 10 z celé SG! Upřímě, to že si můžu dělat, co chci by mi došlo asi trochu dřív než těm dvoum neandrtálcům, ale rozhodně to stojí za to. Udělat naprosto cokoliv, co jste kdy chtěli v časovém úseku. Třeba zahrát si GTA v realu a trošku pozlobit nějaké město nebooo......znejuctít pořádně Samanthu, ale věřím, že jí by se to líbilo. XD Každopádně scéna s golfem je naprosto luxusní, no a "Kde máte uniformu? Nesu vám svou rezignaci. Rezignaci, proč? Abych mohl udělat tohle... *muck Samanthu*. ..udělal bych to trošku dřív, abych to mohl víc prožít LUL :D Pardon, že tenhle a předchozí koment je trošku pervezní, ale nemůžu si pomoct, přímo to k tomu vybízí a já nerad lžu. :) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda s časovou smyčkou ;) ten golf je super věc a jedna z nejlepších dílů! "nesu vám svou rezignaci..." --- "rezignaci proč" --- "abych mohl udělat toto..." hurááááááááááá konečně líbačka s majorem.... že to ale trvalo teda :/ ()

Reklama

Reklama