Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 je připravena na další misi na další planetě. Zničehonic se brána zasekne poté, co se 7. symbol nezadal. Sam zjistí, že kdesi na Sibiři došlo k výkyvu energie v době, kde zadávali symboly. To znamená, že Rusové mají také bránu. Hammond SG-1 oznámí, že se setkají s Dr. Světlanou Markovovou a pojedou s ní na ruskou základnu. Jediné, co tam najdou, jsou mrtvá těla a otevřená brána. Sam a Dr. Markovová přijdou na to, že radiový vysílač sondy blokuje zavření brány. Markovová, Daniel a Sam vyráží ponorkou vysílač vypnout. Jack a Teal'c zůstávají na základně. Dostanou se do mrazáku, kde najdou zmraženého Maybournea. Co se tu stalo? (Varan)

(více)

Recenze (14)

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další překvapení... Konečně objasněno, kam se podělo DHD a Mabourne v mrazáku. Sice mi tahle epizodka přišla místy nudná, ale všechno zachraňuje Jackův humor k Markovové. ;-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aké to hrozné zistenie, že aj Rusi majú hviezdnu bránu, majú svoju "Cheyenskú horu" a aj oni posielajú svoje tímy. Dokonca aj oni majú svojou "Carterovú". Zápletka s inteligentnou vodou mi pripomenula skvelý Cameronov film Priepasť. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Rusové se dostali k bráně. Chvíli to vypadalo, že byli fikanější než Američani a zprovoznili ji mnohem rychleji, ale to je samozřejmě vysvětleno podvratnou činností Maybourna. Každopádně tady máme takovou malou záhadu, proč nejde brána zavřít, ke které se brzy přidá vyvraždění veškerého osazenstva základny. Až na ten hodně urychlený konec příjemná epizoda, i když bych ji nezařadil mezi mé nejoblíbenější. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama