Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC se dovolá jistý Martin Lloyd, který prý ví o existenci brány. Tvrdí, že je mimozemšťan. Domluví si schůzku s O'Neillem. O'Neill si myslí, že ty žvásty, co mele, nejsou pravda, že je to jen pouhý výmysl. To vše ještě podnítí to, že bere spoustu prášků. Když ale dorazí do jeho domu, zjistí, že mluví pravdu. Rozhodne se mu pomoct. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ To, že jsi paranoidní, neznamená, že po tobě nejdou. Šílený paranoidní konspirační teoretik na práškách ví o Hvězdné bráně a tvrdí, že je mimozemšťan. A taky že jo. A jdou po něm spolumimozemšťané, kteří chtějí klid na existenci. A v příští sezóně zjistíme, jak to s nimi dopadne. ⤷ S05E12E12 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o paranoidním bláznovi Martinovi, který tak úplně paranoidní blázen není. Dalo nám to možnost prožít jednu epizodu na Zemi, ale nijak zvlášť mě to nebavilo. Nejde o špatný díl, ale jen tak klouže po povrchu, nic pořádného se v něm nestane a je tu i pár logických chybek. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám tuhle epizodu rád, dlouho to vypadá na nějakou operaci ala NID a Martin vypadá jako totální konspirační šílenec, jen abychom nakonec zjistili, že jde o mimozemšťany, kteří se ukrývají na Zemi, ale pro jednou nehodlají někomu nějak ubližovat, jen chtějí mít svůj klid. Jenže v jednom z nich se hne svědomí, tak se z něj snaží udělat blázna a umlčet ho, což se bohužel obrátí proti nim a zase jsou jednou na útěku. Marty je sice otravný žvanil, ale až na pár výjimek mě celou dobu bavil ("pěkná barva, nějaká šedozelená, že?" - "já nejsem blázen a vy nejste psychiatr!" "Murray, moc mě mrzí, že jsem se vás pokusil kousnout"), vlastně ze všech tří jeho epizod nejvíc (když se zapojil do zábavního průmyslu, tak už mě bavil podstatně míň), na konci mi ho i bylo líto. Nejvíc tedy pobavil Teal'c v motelu a Martyho rafinované způsoby, jak zjistit, že mu někdo coural v domě, ale celkově v téhle fázi seriálu humor fungoval, takže mi nijak nevadí, že jde o odlehčenou epizodu. ()

doom.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlatý fond to není, nebál bych se použít termín "vata" podobně jako u dílů Wormhole Xtreme (proč asi :)), ale Teal'cův úchylný úsměv na masážní posteli rozhodně za bonusovou hvězdu stojí. Judge je prostě sympaťák. ()

Reklama

Reklama