Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-5 se s Danielem vrátila z mise z jiné planety. Na planetě našli nějaký starý palác, ve kterém je umístěno podivné zařízení vyzařující světlo. Když na planetu měl vyrazit jiný SG tým, poručík Barber vběhl do brány a přívalová vlna ho zabila. Divně se chová i Daniel, který chce na planetu co nejdříve vyrazit. To mu ale Jack nedovolí. Následující den se ani objevil v SGC. Jack se za ním jel podívat domů a našel ho stát před zábradlím na balkóně. Tvrdí, že nic není důležité a nic nemá význam. SG-1 vyráží zpět na planetu, aby odhalila příčinu chování SG-5 a Daniela. (Varan)

(více)

Recenze (10)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Goauldské feťácké doupě oddělá několik lidí a skoro dostane i celou SG1. Zajímavě "jiná" epizoda zakončená silnou filozofickou myšlenkou. "- Počkejte ještě... Jestli je to opravdu harsesis..." "- Ano je." "- ... stále ještě od něho můžeme získat velmi cenné informace." "- Nemůžete." "- Tomu nerozumím." "- Já vím." ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SG-1 sa necháva unášať goauldím ópiatom a absťák je trochu viac ako len bolenie hlavy či depresia - ech, vy narkomani. Divák sa dozvedá, že aj niektoré iné civilizácie majú prístroje na zachytenie obrazu. :-) ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zajímavý nápad, že i Goa'uldi mají své neřesti stejně jako lidé, konkrétně fetování, na rozdíl od lidí s tím ale nemají trvalé následky. Zato u lidí to způsobuje nejprve deprese, agresi a nakonec i fibrilaci. Někteří členové maincastu moc pěkně předvedli negativní důsledky těchto drog - Danielův výbuch v kanceláři generála, Carterová vyměnila své obvyklé "ano, pane" za vyloženou neúctu. Ty účinky drogy mi přišly trochu nekonzistentní - ten člen SG-5, který zemřel v úvodu, (mimochodem další tým, který to schytal, vtírá se otázka, proč nemohla doktorka i je poslat zpět na planetu, když to jediné je mohlo zachránit, zajímavé, že ji to napadlo až v momentu, kdy hrozila smrt hlavní postavě) nejevil ani známky deprese, ani nebyl agresivní až do posledního momentu a proč se vlastně zabil, když byl pouhé sekundy od návratu na planetu, což bylo to, co chtěl a potřeboval? Každopádně tu fascinaci a vliv světla na hlavní charaktery se našim hrdinům podařilo prodat. Lorenův příběh byl smutný, dobré úmysly často způsobí katastrofu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama