Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se dostala na planetu Juna, kde kdysi místním pomohli. Zjistí, že se místní znovu spojili s gua'uldy a teď jim vládne Kronos. Sam, Daniel a Teal'c jsou chyceni a odvedeni ke Kronosovi. Ten se je rozhodne zabít. Jack chce přesvědčit místního Dariana, že Kronos je falešný bůh a chce, aby mu pomohl s převratem. Proto se Jackovi podaří vmísit mezi armádu junských bojovníků. Kronos chce, aby Darian Daniela zabil. Předá mu tyčovou zbraň. Když vystřelí, stane se něco neuvěřitelného, co nikdo nečekal. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E20S01E18 ⤶ Perfektní díl. Kopie SG-1 nesplnila slib a nepohřbila bránu. Měli nutkavou potřebu cestovat bránou na mise. Chudák Harlan o ně má strach. Pravá SG-1 tu kdysi zachránila lidi od Goal'da Heru’ura (není o tom žádná epizoda) a doporučili jim, ať zakopou bránu. Ani oni to neudělali a později si je podmanil Cronos. Umělý Teal'c se pokusil dokonat pomstu na Cronosovi a tomu pravému se podařilo ji dokonat. RIP kopie. ⤷ E22 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě asi nejslabší epizoda ze 4. série. To zapojení těch dvojníků mi moc nesedlo - přes 3 roky jsme o nich neslyšeli a najednou je scénáristé vytáhnou, když se jim to hodí. A ani tak to pořádně nedotáhnou - na konci vidíme roboty poškozené (ale ne vyřazené), takže teoreticky by asi měli jít spravit, ale nikdy se to pořádně nedozvíme, co se stalo s Harlanem, to taky nezjistíme. Je tady pár zajímavých nápadů - třeba ukázání, že porážka jednoho Goa'ulda nemusí zachránit jeho ovládnuté planety (proč by tam nepřišel jiný?), osobní pomsta Teal'ca na Cronosovi (v dvojitém podání), skoro-bitka dvou Jacků, ale celkově je to taková trochu táhlá epizoda. Na 4. sérii je to prostě slabší.... ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jedna z mých oblíbených epizod. Skvělý herecký výkon RDA v dvojroli Jacka O’Neilla a jeho kopie. Nezapomenutelné dialogy mezi Jackem a jeho kopií, a Teal´c pomstí smrt svého otce. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, v ktorej sa spája hneď niekoľko predchádzajúcich dejových línií seriálu. A ten humor medzi dvojníkmi - síce uletený, ale veľmi pobavil. Ale aj logické chyby sa občas nájdu - napr. to, že dvojníci by nemali mať pamäť na predchádzajúce udalosti, a predsa... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama