Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zrádce Tanith byl odhalen a uvězněn. Tok'rové se dozvěděli, že k planetě, kde se schovávají, míří Apophis. Proto si od SGC půjčili loď Kronose – aby mohli evakuovat své lidi a i bránu. Mají i plán, jak Apophise jednou pro vždy zastavit. Chtějí díky hvězdné bráně nechat vybouchnout hvězdu, která by zničila celou Apophisovu leteckou flotilu. Teď jde o načasování. Aby toho nebylo málo Tanith utekl a vzal s sebou Teal'ca. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E21S04E04 ⤶ Vracíme se k dělové lince s Tanithem, který svědomitě splnil roli užitečného idiota. Odpálení hvězdy je jednou z nejnezapomenutelnějších scén seriálu a taky to pak bývá často připomínáno. Děj plný akce a nečekaných zvratů. Jedna beznadějná situace se mění v ještě horší a... pokračování příště. Tanith to nějak přežil a vrátí se. ⤷ S05E09E01 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část trojdílu to teda rozjela ve velkém stylu. V první půlce se hodně mele pantem, akce přijde až v samotném závěru. Tokrové narychlo prchají z úkrytu, což přinese nový plán - odpálení hvězdy. Tanis je prozrazen a čeká ho smrt. Jenže díky lsti zvládne uniknout. Tealcova snaha o pomstu pak situaci značně zkomplikuje, když je Tealc postřelen. Máme připravenou půdu pro další dramatickou epizodu. Slabší 4*. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý závěr 4. série, kde se originálním způsobem konečně nadobro postaráme o Apophise. Zase tu vidíme Sam a jejího vědeckého génia, Teal'c tu má skvělou podzápletku (tady byl ještě motiv jaffské pomsty celkem originální a dobře zahraný), Jack tu má skvělé slovní přestřelky s Jacobem, je tady skvělý záporák Tanith v podání Petera Wingfielda (IMHO potenciál tohoto záporáka byl v seriálu těžce nevyužit, dobře zahraný a ta osobní linie s Teal'cem), Jacob je jako vždy plusem epizody, je tu i pár pěkných akčních sekvencí. Pár maličkostí (útěk Tanithe) by se dalo vytknout, ale nic velkého. Jen ten cliffhanger "jsme uvězněni v jiné galaxii a návrat by nám trval 120 let" je trochu úsměvný, něco takového je u hlavních postav seriálu určitě uvěřitelná hrozba, co by si naše galaxie počala bez jediného týmu, který brání náš svět před šmejdem z vesmíru... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"nazdar, není tu zákaz parkování...??" :)))) "děje se něco?" --- "ne, jen to, že chci poprvé odpálit hvězdu.." --- "říká se, že poprvé je to vždy nejhorší..." lol ten její pohled stojí za to! ()

Reklama

Reklama