Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 s poručíkem Tylerem uvízla na planetě, kde na ně zaútočili Goa'uldi. Na SGC se vrací Sam, Daniel a Teal'c pro pomoc. Dozví se, že žádného poručíka Tylera (mimo ně) nikdo nezná. Myslí si, že jsou v jiné realitě, ale nemají důkazy. Sam se rozhodne díky počítači najít Tylerovu složku. Naneštěstí marně. Nikde o Tylerovi ani zmínka. To však není jediné překvapení – někdo se naboural do systémů SGC a prohlížel si složky SG-1 – uživatel 4574. Jackovi a Tylerovi se podařilo Goa'uldům utéct. Jenže takhle dlouho nepřežijí. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 ⤶ Who the fuck is poručík Taylor z SG-1 ? Na základně mezitím rozbíhá vyšetřování Simmons, u kterého nikdo neví kdo to je a od koho má rozkazy. Mezitím Jack zachraňuje mimozemšťana, který se mu odhalí. ⤷ E05 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná zápletka o členovi SG-1, ktorý v skutočnosti nejestvuje. A konečne vidíme aj takú cuzdiu rasu, ktorá sa svojim výzorom príliš ľudom nepodobá. Plus je tu aj presah na politiku so slizkým "Q". ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky, jenže pak se na scéně objevil badass Tealc s dělem z letadla a bylo rozhodnuto :) Skvělá "vojenská" epizoda, která je ve skutečnosti o povaze lidí (plus je to tak trochu propaganda o tom, jak je armáda bezva). ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená týmová epizoda, kdy SG-1 dostane nového člena, se kterým Jack uvázne mimo Zemi. Vidíme Jacka sžívat se s novým členem, zatímco zbytek SG-1 na Zemi zjišťuje, že nový člen vůbec neexistuje. Skvělá souhra Jacka a Tylera, cool schopnost maskování mimozemšťana Tylera (jeho skutečná podoba mi něco připomínala) a jak se o něj tým stará, i když není jeden z nich, trochu větší role pro Janet, na které tentokrát závisí pomoc Jackovi, slizký plukovník Simmons, který se snaží na SG-1 vyhrabat něco kompromitujícího (a že je z čeho vybírat) a Hammond, který jako obvykle hájí své lidi. Mimochodem, vždycky mi přišlo zvláštní, že se Simmons v seriálu jen tak objevil a až v jednom z pozdějších dílů jsme zjistili, k jaké organizaci patří (vlastně tedy nástupce Maybourna u NID). Dobrá linie na planetě (skvělé akční scény, Jack jako prvotřídní taktik boduje) i ta pomalejší z SGC nijak nebrzdí tempo epizody, spíš ji vhodně doplňuje. ()

Reklama

Reklama