Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassandra má zrovna narozeniny – je jí šestnáct. Místo toho, aby se zajímala o narozeninový dort, je tu pohledný mladík Dominic. Zajde za ním. Jenže z ničeho nic během polibku spadne a osvěltení u vchodu se rozbije. Rozhodnou se ji převést na SGC, kde bude pod dohledem (pro její vlastní bezpečnost). Zjistí, že má v krvi retrovirus. Nakazila se jím na domácí planetě. Horší zpráva je, že nemají žádný protilék. Podle hlášení SG-7 byli místní mladí posláni do lesa, odkud se vrátili vyléčení. Za průzkum to stojí. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nirrti patřila mezi nejzajímavější Goa'uldy v sérii, hlavně proto, že se snažila nadále vyvíjet a posilovat svou sílu vědeckým zkoumáním, nejen hrubou silou. Tahle epizoda to docela pěkně uvádí, bohužel tahle linie celkově nedostala moc prostoru a scény s Cassandrou mě tak moc nebavily, ani její herecká představitelka mě tentokrát moc neohromila. Centr na Janet byl dobrý nápad, snad jediná epizoda, kde jsme trochu prozkoumali i její osobní život. A ten konec - někdy mi SGC přijde až moc přečestné - po vyléčení Cassendry mohli Nirrti snadno zajmout, už neměla páku na vyjednávání a od ní by se toho mohli dozvědět o dost víc než od jiných "hadů", stejně ji ale nechají jít (což stálo život spoustu dalších lidí, včetně Rusů). ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05S02E02 ⤶ Při polibku došlo k výboji a Cassandře od té doby není dobře. (Nepřipomíná vám to Jeanin polibek z X-Menů?) Mění se v hok’tara, vyspělého hostitele. Vypadá to, že to chce a že ji to zabije, když Nirrti není dostupná. Nebo je? Díl plný ženských hormonů. V budoucnu už se Cassandra objeví jen jako stará v dílu 1969, když se SG-1 vrátí z minulosti moc daleko. Jo a splnit slib a propustit Nirrti se v budoucnu neukáže jako nejlepší nápad. ⤷ S02E21S06E16E07 ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intergalaktická svině Nirti a její experimenty na lidech nám připravily zajímavý díl plný napětí a dramatických lékařských scén. Teryl Rothery tu zazářila v roli matky, která chrání své dítě za každou cenu. A Colleen Rennison v roli Kasandry se nám v seriálu objevila už podruhé (pamatujete na přestřelku vodních pistolí na konci dílu Zhouba?). Tentokrát už ale stihla vyrůst do krásy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hormóny tlačia na mozog puberťákov aj obyvateľov iných planét. Epizóda odohrávajúca sa takmer celá iba na základni, operujúca s goauldskou technológiu a s prítomnosťou Goauldky na základni. Trochu nemôžem prehĺtnúť to, ako jednoducho manipujuje Goauld s pozemskými technológiami, napr. počítačom - ako rodený Pozemšťan. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama