Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam unese parta zamaskovaných lidí. Probírá se v jakémsi zařízení. Doktoři v krvi Sam najdou neznámé látky, což jen potvrzuje to, že Sam byla kdysi spojená s Jolinar. Na SGC začalo pátrání po Sam. O'Neill se od bezdomovce dozvěděl, že byla unesena maskovanými muži. Rozhodne se kontaktovat jedinou osobu, která může pomoci s hledáním – Maybournea. Od něho se dozví, že Rusové mají goaulda, jelikož jim ho Maybourne prodal. Maybourne zná jméno doktora, kterému předal zásilku se symbiontem. Vyráží do doktorovi kanceláře, aby toho zjistili víc. (Varan)

(více)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umírající miliardář hledá zoufalou možnost, jak se zachránit. Sežene si goaulda, nechá si ho implantovat a plán mu vyjde. Zatáhne však do toho celou řadu dalších lidí, Oneill a Carterová to přežijí jen tak tak. A Simmonds se projeví jako pěkný parchant. Napínavá epizoda, která končí tak nějak neurčitě. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, že sa zápletka týkala aj potenciálneho nebezpečenstva v podobe Goaulda a nielen únosu Carterovej. Dvaja plukovníci opät v akcii - Maybourne i "Q". O'Neillove hlášky v súvislosti Maybournom opäť sedia. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ Linka s NID už je moc ohraná, chce to unést a málem zabít Sam, aby se mohl zrodit nový záporák. Jack blbě nese, že vlastizrádce Maybourne je už zase ten hodný. A za znovuzrození Adriana Conrada tak trochu mohou Rusové. A Simmons. ⤷ E12 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice konspirační zápletka ze Země, ale zase trochu jinak pojatá - umírající milionář, který se v rámci záchrany života odváží unést Carterovou a nechat do sebe implantovat symbionta. Velkou roli zde hraje i Maybourne, který sice stojí na straně SGC, což ovšem neznamená, že je morálně čistý (jeho spolupráce s O'Neillem tradičně vynikající), plukovník Simmons zde sleduje své vlastní zájmy, které se dozvíme až v následující řadě. Povedená epizoda, byť většina týmu zde nemá moc věcí na práci (dokonce i Carterová). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama