Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná sonda Kepler pořídila snímek „asteroidu“, který si jen tak sám od sebe měnil směr. Samozřejmě to není asteroid, ale vesmírná loď rasy, ke které patří Martin (z epizody Není cesty zpět). Podle Sam loď dorazí na Zemi za 3 dny, proto musí najít Martina. To nebude vůbec těžké. Martin uzavřel smlouvu s filmovým studiem na seriál „Červí díra“ („Wormhole X-Treme!“). Motivem seriálu jsou samozřejmě cesty SG-1 na jiné planety. Na place Martina navštíví O'Neill. Zjistí, že Martin si nic nepamatuje. V jeho pracovně najde prášky, které pravidelně bere. Daniel a Sam odhalí, že Martin je sledován skupinou mužů. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E11S04E11 ⤶ Martin začal suplementovat vitamíny, napsal povídku o dobrodružství týmu cestujícího červí dírou a teď dohlíží na natáčení seriálu. A někdo ho sleduje. Jeho spolubojovníci a NID. Jde o 100. epizodu a tvůrci se tu pořádně vyřádili. Nejlepší byla hláška, že rozložení třetím výstřelem zat'nik'atelu je strašná kravina. Protože on to byl opravdu ad hoc pokus jednoho z tvůrců, jak vymyslet, aby nebyl nikdo odhalený. A moc už se třetí výstřel nepoužíval. LOL. Tak trochu meta epizoda, kde si tvůrci dělají prdel sami ze sebe. ⤷ E13 ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Červí díra.....to je tak strašně blbý a tupý až to bolí. Ten cringe cítím fakt fest....au. Pěkné narážky na realitu SG a pak i samotnou realitu. Pár lidí z tohoto štábu je docela na zabití a jestli jsou v reálném štábu...nebo spíš byli, tak doufám, že se tak nechovali nebo nechovají. Fuj.....tahle dvojrealita je fakt postižená :D ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, že zrovna tenhle díl má tak nízké hodnocení.. O_o Přitom je to vynikající satyra na původní seriál, všechny obsažené postavy, narážka na všechny nesmysly, které ve Star gate jsou (jakože všichni mluví anglicky nebo Carterová při fázovém posunu nepropadne podlahou.. :D) a dokonce i na to, že v názvu musí být X, aby byl seriál X-super! :D :) ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stá epizoda, na které se tvůrci „vyřádili“. Je zde spousta různých narážek na skutečnosti ze seriálu, objevuje se zde v malých roličkách mnoho režisérů, producentů a lidí z dalších profesí, kteří se podílejí na tvorbě Stargate SG-1. Spousta skvělých hlášek, především v závěru epizody v „pohledu do zákulisí“ seriálu Červí díra. :-)) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie s málo podstatným a magorsky založeným emzákom. Epizóda, robiaca si srandu samú zo seba, je trochu viac paródujúcu, než by to bolo na taký seriál vhodné. Ale pár komických scén či hlášok sa v nej napriek tomu podarilo. "To sú efekty." "Videl som už aj lepšie." ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Jedna z komparzistek čte knihu „Dust off that old Screenplay and SELL“, napsanou Robertem Cooperem. Kniha je fiktivní, nicméně autor byl pojmenován po Robertu C. Cooperovi, tedy producentovi a scenáristovi všech sérií Hvězdné brány. (O´Neill)

Reklama

Reklama