Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za Zipacnakem přichází Usirev. Zipacna chce, aby se Usirev přidal na jeho stranu. Nabízí mu vlivné postavení, pokud se spojí s novým „vládcem“ Anubisem. SG-1 se od Tok'rů dozví o schůzce, na které se objeví významní goa'uldští vládci. Tok'rové tam chtějí proniknout. Chtějí Daniela – jelikož jen on umí goa'uldsky a není jaffa. Díky prstenu ve kterém je chemikálie, přesvědčí vládce Ti. Ti si začne myslet, že Daniel je jeho sluha. Mezitím goa'uldské jednotky napadnou planetu Tok'rů. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E14S05E13 ⤶ S příchodem Anubise na scénu přichází jeden brutání masakr za druhým. Tentokrát to odskákali Tok'rové a lidé na jejich základně, kromě nesmrtelné SG-1. Mezitím probíhá ambiciózní plán na zabití všech vládců soustavy. Jen mi přijde zvláštní, že bylo tak lehké použít tu kamuflážní chemikálii a Goa'uldi je po takové době, kdy hodili tu nebohou rasu, nemají. Vše je dobře rozehráno pro překvapivé zakončení v další epizodě. A je čas ukončit jalovou dějovou linku s kadety poněkud fatálním způsobem. ⤷ E16 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tokrovia a ľudia v masívnom útoku proti Goauldom. Akčne a špionážne nabitá epizóda, vlastne prvá časť dvojdielu, ktoré zvykli tvorcovia dávať až na koniec sérií. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych parafrázoval klasiku, tak tento díl by se dal popsat slovy: "A jak se to ty kurvy goauldské dověděly, kde mám základnu?". Hlavní základna Tokrů je nejen napadena, ale úspěšně likvidována goauldským bombardováním (až překvapivě přesným). Zoufalá situace vyžaduje zoufalá řešení. A kdesi v dálce se všechen osud goauldů a galaxie ocitá v rukou Daniela Jacksona. Také se znovu dozvídáme o existenci Anubise, jehož konání všem goauldům kazí plány. Tento díl rozdal hodně dobré karty k tomu, co se chystá rozehrát v následující epizodě. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše pozitivní jsem napsal k pokračování, tenhle dvojdíl patří mezi mé nejoblíbenější z celého seriálu. Tady bych napsal jednu věc, která mi na dílu vadí. Jde o masivní vyvražďování vedlejších postav, základna Tok'rů je pod masivním útokem nepřítele, vše se hroutí a jediný, kdo neumírá, dokonce ani neutrpí žádné zranění, jsou 3 členové SG-1. Tok'rové i SG-17 samozřejmě zemřou všichni (jen jeden člen SG-17 hned neumře, ale tady si scénáristé vytvořili berličku, která předpovídá smutný osud postavy v pokračování), alespoň jednu z těch vedlejších postav mohli scénáristé nechat přežít. ()

Reklama

Reklama