Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaffa K'tanem na planetě Cal Mah vede jaffský odpor. O K'tanemovi se doslechnou Teal'c a Bra'tac. Dají o tom vědět SG-1. Proto tam s dary vyráží na přátelskou misi. Tam jim K'tanem prozradí jejich taktiky a jak plánuje zničit ostatní vládce soustavy. O'Neill K!tanemovi nevěří a má stále nějaké pochybnosti. Korunu tomu nasadí fakt, že K'tanem je schopen své lidi vyslat do akce i s přidělanou bombou na těle. A aby toho nebylo málo, Teal'c byl vládcem Ti chycen. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E17 ⤶ Goa’uld Imhotep, hrající okresní ligu, fanatizuje armádu svobodných Jaffů a nikdo si nevšiml, že je podvodník, vydávající se prvního muže sebe sama. Až SG-1 jeho chování přijde divné. A to ne že by ho podezřívali, ale čistě jen na základě rozdílných zvyklostí. Dozvídáme se zajímavé informace o jaffské kultuře a mentalitě a Sam jim názorně předvede co dovede P90, ale celkově jde o dost slabou epizodu. Teal'c se zachová jako idiot. Pod Imhotepovým vlivem se vydá (přes varování ostatních členů týmu) na sebevražednou misi. Nakonec ale má štěstí jako vždy a získá si respekt jaffské armády. ⤷ E19 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diely s Jaffmi a ich odbojom sú o triedu slabšie ako tie tradičné. Tento nie je iný. Tealc presedláva z koňa na koňa čoraz rýchlejšie a bezhlavejšie. Aj keď je tu zaujímavé porovnanie pozemských a tých "pravých" zbraní a samozrejme, prekvapivý záver z Imhotepom. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaffský boj o svobodu je velmi silné nosné téma. A konečně tu máme díl, který se mu věnuje naplno. Hnutí odporu postupně roste a začíná se stávat nepřehlédnutelnou figurou na šachovnici. Asi není náhoda, že je to zrovna v době, kdy Tokrové zmizeli ze scény. Předváděčka zbraně je pro mě jedna z nejoblíbenějších scén v celém seriálu. Kamikaze styl vedení Jaffů se Oneillovi nepozdává a taky se nakonec ukáže, že měl pravdu. Jen by mě fakt hodně zajímalo, proč Ti Tealca pustil ze zajetí, aby Jaffy varoval před jeho vlastním útokem. Napadá mě jediná možnost - že Ti Imhotepa opravdu hodně nenáviděl a tohle byla cesta, jak ho zabít. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly s Jaffy, jejich odbojem, kulturou a obecně Jaffské díly napsané Christopherem Judgem, jsou opravdu o level níž než zbytek... Skoro vždy, když se na začátku v titulcích objeví Tony Amendola, je mi jasné, že to bude slabý díl. Navíc tady je Tealc fakt na facku! Judge není nijak zvlášť dobrý herec a právě proto mu role kamenné tváře sedí, ale tady to bylo strašný! Ale je tady boží předvedení P90-ky a to celý díl zachránilo! :-) ()

Reklama

Reklama