Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak víme, Maybourne kdysi sestavil tým, který stejně jako SG-1 cestoval vesmírem. Jenže tahle skupina kradla jiným civilizacím různé věci. Na jedné planetě, kde byli, udělali něco s přístrojem zvaným Strážce, jenž po dlouhá léta stráží planetu. O'Neill zajde do vězení za Grievesem (velitel Maybourneova týmu) – chce vědět, co s tím strojem udělal. Bude mluvit, jen pokud ho společně s Kershawovou (další členka týmu) vezmou zpět na planetu. Osud SG-9 a lid planety Laton je v jejich rukou. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E19 ⤶ Epizoda, kde se nic důležitého neodehraje. SG-1 napravuje to co zpackal tým NID, aby ochránili naivní důvěřivé posttechnologické obyvatele planety před zotročením. Jsou otravní, neví jak co funguje a slepě věří, že je rozbitý Strážce ochrání. V naprosto generické roli se tu objevil dřívejší kadet Grogan jako jediný přeživší z SG-9 a tímto vidíme nováčky naposledy. Epizoda nepřináši nic nového, nebo zajímavého. Jen je tu zajímavě zpracovaná ochranná technologie Strážce, o které se ale nedozvíme vůbec nic. ⤷ E21 ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SG-1 napravuje následky mise tajného Maybournova týmu, jehož členové poškodili na Latoně planetární obranné zařízení a vystavili tím bezbranné Latoňany goa’uldskému útoku. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, poměrně rychle zapomenutelný. SG1 se snaží opravit obranné zařízení, které dříve NID rozbila. Mezitím nechráněnou planetu napadne goauld, dojde na zemi k pár přestřelkám a nakonec se to vyřeší. Tak šup, jdeme rychle do finále série, které má mnohem větší koule. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mi osobně přijde jako jedna z těch slabších, zápletek s NID se za těch deset let v seriálu objevilo dost a jejich kvalita byla dost proměnlivá, tahle patřila k těm slabším. Taky se mi moc nelíbilo násilné zakomponování dvou nových postav, které se v související epizodě Shades of Grey vůbec neobjevily, tady se ale najednou tvrdilo, že ano. Plusem byl návrat poručíka Grogana, který oproti Eliotovi misi přežil, bohužel se ale už v seriálu vícekrát neobjevil. ()

Reklama

Reklama