Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak víme, Maybourne kdysi sestavil tým, který stejně jako SG-1 cestoval vesmírem. Jenže tahle skupina kradla jiným civilizacím různé věci. Na jedné planetě, kde byli, udělali něco s přístrojem zvaným Strážce, jenž po dlouhá léta stráží planetu. O'Neill zajde do vězení za Grievesem (velitel Maybourneova týmu) – chce vědět, co s tím strojem udělal. Bude mluvit, jen pokud ho společně s Kershawovou (další členka týmu) vezmou zpět na planetu. Osud SG-9 a lid planety Laton je v jejich rukou. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E19 ⤶ Epizoda, kde se nic důležitého neodehraje. SG-1 napravuje to co zpackal tým NID, aby ochránili naivní důvěřivé posttechnologické obyvatele planety před zotročením. Jsou otravní, neví jak co funguje a slepě věří, že je rozbitý Strážce ochrání. V naprosto generické roli se tu objevil dřívejší kadet Grogan jako jediný přeživší z SG-9 a tímto vidíme nováčky naposledy. Epizoda nepřináši nic nového, nebo zajímavého. Jen je tu zajímavě zpracovaná ochranná technologie Strážce, o které se ale nedozvíme vůbec nic. ⤷ E21 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mi osobně přijde jako jedna z těch slabších, zápletek s NID se za těch deset let v seriálu objevilo dost a jejich kvalita byla dost proměnlivá, tahle patřila k těm slabším. Taky se mi moc nelíbilo násilné zakomponování dvou nových postav, které se v související epizodě Shades of Grey vůbec neobjevily, tady se ale najednou tvrdilo, že ano. Plusem byl návrat poručíka Grogana, který oproti Eliotovi misi přežil, bohužel se ale už v seriálu vícekrát neobjevil. ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SG-1 napravuje následky mise tajného Maybournova týmu, jehož členové poškodili na Latoně planetární obranné zařízení a vystavili tím bezbranné Latoňany goa’uldskému útoku. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama