Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC řeší, jak zavřít bránu. Sam a Rodneyho napadají všelijaké nápady, ale ne všechny zaručují úspěch na 100 %. Tea'l, Rya'c, Bra'tac a Shaq'rel (Jaffové) vyráží najít a zničit goa'uldskou zbraň. Jak Bra'tac předpovídal, je na planetě, kde nejde otevřít brána. Problém není se tam dostat – musí však přemoct Anubisovi vojáky. Mezitím Sam a Rodney přijdou na to, že existuje zařízení, které by mohlo urychlit zavření. (Varan)

(více)

Recenze (8)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 ⤶ McKay měl nápad jak odvrátit útok. Fatálně selhal. Sam je v koncích. Mezitím na planetě s antickou zbraní operují Bra'tac a Teal'c se synem. Rya'c je zraněný a zbytek zajmou. Nakonec Zemi zachrání Jonasův nápad, tak jednoduchý, že nenapadl nikoho jiného, a Rya’c, díky kterému už se to nemohlo opakovat. Tenhle dvoudíl byl plný překvapení. Ale proč ta zbraň byla tak slabě střežená? ⤷ E03 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidé dělají všechno možné, aby odvrátili katastrofální explozi brány. Jaffové mezitím vyrážejí na vlastní sabotážní akci, protože se jim podaří odhadnout, na jaké planetě má Anubis svou zbraň. Carterová s McKayem jsou potenciálně super dvojka. A do toho ještě dohadování s Rusy, X-302, hyperprostor, Rajak se stává bojovníkem s velkým B, Jonas v SG1 ... Výborná epizoda. Až teda na závěrečný vstup do brány, který vzhledem předchozím řečem o ukončení programu vůbec nedává smysl. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé dokončení úvodního dvojdílu 6. série. Celý tým (včetně budoucího člena Jonase) se na záchraně Země nakonec podílel, úlohu v záchraně sehráli i Rya'c a McKay. Mimochodem tady už můžeme vidět Rodneyho, který se víc podobá svému budoucímu já z Atlantidy, dobrý nápad rozvinout jeho charakter na víc než arogantního chytráka (přitom v tuhle dobu asi ještě v plánu do spin-offu nebyl). ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvele napísaná epizóda, kde všetci ťahajú za jeden povraz a každý urobí niečo pre záchranu Zeme. Jonas si svoje miesto v tíme zaslúžil. Nechápem prečo Anubis svoj antický prístroj tak slabo strážil-len silové pole a par jaffov. A McKay nie je až tak na facku ako vždy. ()

Reklama

Reklama