Hvězdná brána - Série 6 (2002) (série)
Peter DeLuiseKamera:
Peter F. WoesteHudba:
Joel GoldsmithHrají:
Amanda Tapping, Richard Dean Anderson, Corin Nemec, Christopher Judge, Don S. Davis, Carmen Argenziano, Colin Cunningham, Peter DeLuise, Gary Jones, John ShawObsahy(1)
Jonas vyráží na svou první misi s SG-1. Společně s Jacobem, majorem Davisem a Dr. Freisenem našli teltak (goa'uldskou nákladní loď), na které byl držen Thor. Podle skenu na lodi nejsou žádné živé formy života. Jack, Sam, Davis a Dr. Friesen se přenesli na teltak, aby ji prohledali. Dr. Friesena na lodi překvapí banda Jaffů. Omráčí ho a přenesou se na loď, kde je Jacob s Teal'cem a Jonasem. (Varan)
(více)Recenze (11)
- Hammond: "Výbroně, tady dole jsme všichni čekali se zatajeným dechem." - Teal'c: "To je velmi nemoudré." ()
Má oblíbená epizoda. Považuju ji za jednu z nejlepších ze 6. sezóny. ()
E02 ⤶ V Rya’cem ukořistěném Tel'taku se SG-1, Jacob, Jonas a pár dalších vydávají na opuštěnou nepoškozenou Anubisovu loď, která z nepochopitelných důvodů nevykazuje žádné známky života na palubě. Ale je tam živěji než se zdá. Míří k Zemi, tak se rozhodnou, že si z ní udělají velké podoceánské koupaliště a vezmou si krystaly s Thorovým vědomím. ⤷ E04 ()
Len kúsok boli od toho vlastniť goauldský vesmírny krížnik. Zaujímavá zápletka i dostatok napätia na lodi pri jej zrútení. Samozrejme, nechýbajú dobré hlášky. ()
8/10 ()