Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonas vyráží na svou první misi s SG-1. Společně s Jacobem, majorem Davisem a Dr. Freisenem našli teltak (goa'uldskou nákladní loď), na které byl držen Thor. Podle skenu na lodi nejsou žádné živé formy života. Jack, Sam, Davis a Dr. Friesen se přenesli na teltak, aby ji prohledali. Dr. Friesena na lodi překvapí banda Jaffů. Omráčí ho a přenesou se na loď, kde je Jacob s Teal'cem a Jonasem. (Varan)

(více)

Recenze (12)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E02 ⤶ V Rya’cem ukořistěném Tel'taku se SG-1, Jacob, Jonas a pár dalších vydávají na opuštěnou nepoškozenou Anubisovu loď, která z nepochopitelných důvodů nevykazuje žádné známky života na palubě. Ale je tam živěji než se zdá. Míří k Zemi, tak se rozhodnou, že si z ní udělají velké podoceánské koupaliště a vezmou si krystaly s Thorovým vědomím. ⤷ E04 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl... divnej. Navazuje na předchozí dvojdíl. Na oběžné dráze je mateřská loď a SG1 vyrazí na průzkum v malé goauldské lodi. Mateřská loď se zdá opuštěná, ale není. To vede ke smrti člena výpravy (kterou nikdo neoplakává) a následné ztrátě lodi, ve které výprava začala. V půlce dílu následuje fakt zvláštní střih o pár hodin později, kdy už je mateřská loď zřícená pod vodou. Jonas s Tealcem už jsou na základně, kde absolvují minutový rozhovor a zase letí zpátky. A pak se tu kupí drama na drama, aby se SG1 dostala bezpečně pryč. Vše vrcholí absurdní představou, že vesmírná loď vydrží tlak vody ve stometrových hloubkách. Asi to na mě bylo až příliš šílené, zrychlený začátek (už letíme) tomu také moc nepomohl. A fakt hodně mi neseděl kamikaze Jonas, který se zde snaží dokázat svou užitečnost i za cenu obrovského riskování. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, jedna z nejlepších z celé 6. série (která definitivně patří mezi mé nejoblíbenější, ne-li tu vůbec nejoblíbenější z celého seriálu). Výborné uvedení Jonase do struktury týmu, zajímavá zápletka, hodně akce a jako bonus dvě mé neojblíbenější vedlejší postavy - Jacob a major Davis. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšikom týchto záchranných epizód, lebo mi všetky pripadajú na jedno kopyto, ale táto je fajn. Hlavne Thor, ktorý je v počítači a škoda, že im ta loď neostala, bol by to veľký úlovok. A nebyť Jonasa, tak určite zhebnú. ()

Reklama

Reklama