Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 s Dr. Fraiserovou vyráží na Antarktidu, kde byla zřízena výzkumná stanice. Místní vědci totiž našli v ledu něco, co tam nikdy nemělo být. (Varan)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 ⤶ Ayiana je fakt hodně otužilá. Být pár milionů let v ledu, to musí být světový rekord. A k tomu ty nadpřirozené schopnosti... Že by Antikové byli ze Země a my byli jejich potomky? Antarktická brána je asi jednou z nejstarších bran s vystému. Na umírajícího Jacka čeká dočasný tok'erský symbiont, ale kdyby neměl důležité informace, tak by radši umřel? Fakt? On ty hady vážně nesnáší. ⤷ E05 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takéto zápletky ja rád. Osadenstvo na osamelej vedeckej stanici uprostred snehovej búrky, pričom stanica skrýva tajomnú bytosť s mnohými prekvapeniami. Skvelá atmosféra, napätie i odhalovanie nových vedomostí. Aj keď s jednoduchosťou O'Neilla scenáristi to už miestami preháňajú: "Sakra, zabudol som si nahrať Simpsonovcov." ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Multipass :) Krásná něžná dívka stará miliony let je objevena v ledu. Následně nakazí všechny vážnou nemocí a po zbytek dílu se všichni snaží navzájem zachraňovat a nalézt léčbu. Scéna probouzení z ledu je famózní. Vykulené pohledy všech postav velmi umocňují dramatický efekt něčeho, co by nemělo být možné. Dal bych čtyři hvězdičky, ale za tuhle scénu jdu do plných. "- Dop..." "- Co je Oneille?" "- Nenahrál jsem si Simpsonovi... Moc je potřebuju." ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosférou mi tahle epizoda připomíná spíše Akta X (snad i díky přítomnosti Bruce Hardwooda), ale jde o velmi zajímavou epizodu, kde se poprvé hlouběji rozebírá problematika Antiků. Epizodu trochu kazí jen závěrečná pointa s dostupným symbiontem pro O'Neilla. Přijde mi dost vyspekulované, že zatímco jindy je symbiontů u Tok'rů vždy nedostatek, tak když umírá hlavní hrdina, tak je jeden hned po ruce. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další setkání s rasou, která postavila systém bran. :) A zajímavá teorie doktorky Fraserové. :) Jen škoda, že to setkání bylo tak rychlé a O'Neill, který v dílu skoro nehrál to schytal vlastně z jeho pohledu nejhůř.. :D :) ()

Reklama

Reklama