Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se vrací z písečné planety (P9X-391), kde našli jakési svítící jádro, které kdysi mohlo patřit antikům. Vypadá to, že nemá vedlejší účinky, dokud Jonas neuvidí tvora proletět skrz zeď. Divné je, že jen on tato stvoření vidí. Generál Hammond si myslí, že je to z přepracovanosti a navrhne SG-1 vzít si nějaké volno. Jack odjíždí na ryby, zbytek zůstává na základně. Jonas a Sam jádro zkoumají. Jonas zase uvidí nějakého tvora. Všechny Jonasovy testy dokážou, že je zdravý. Vše začne být divné až tehdy, kdy i zbylí členové SG-1 uvidí ty samé tvory. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E12 ⤶ V seriálu už dlouho nebyl žádný paranoidní konspírátor... Jako, ne že by to nebyl zajímavý nápad, ale je to naprosto zbytečná výplňová epizoda a nefunguje tu ani náznakem nějaké to napětí, protože tu není žádná hrozba. ⤷ E14 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší diel, a iba na Zemi, s potvorami s inej dimenzie, ktorých dejová linka ale nikam nesmeruje. Efekty nič moc, ako keby sme neboli v roku 2003, ale ešte v r. 1996. Občas sa ale vydaril aspoň vtip. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jedna ze slabších epizod 6. řady, tak se mi dost líbila. Efekty byly pěkný, takový potvory člověka vyděsí, i kdyby věděl, že mu nemohou ublížit. Osobně dávám přednost první polovině epizody, naháněčka Vernona už zaváněla nudou, i když Jonas a Carterová byli jako vyšetřovací duo perfektní. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jisté nesrovnalosti by se našli - jak můžou housenky lézt po stole, když nemohou interagovat s předměty? Navíc autoři mohli vymyslet něco více originálního než haveť. Ale dějově to bylo dobré počínání. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, který si pamatuju z prvního sledování seriálu. :) Taky znáte takový ten pocit, že po vás něco leze a když se podíváte na ruku, nic tam není? :) Tenhle díl přináší, i když konspirační, vysvětlení. Navíc je celkem pravděpodobné, že v jinak polarizovaných dimenzích žijou další tvorové, stejně tak jako je možné, že žijou bytosti jinde ve vesmíru než na Zemi. :) ()

Reklama

Reklama