Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na senátora Kinseyho byl spáchán atentát. Ve vší té panice se dozvíme, že střelcem byl Jack. To však není možné. Jack byl 3 dny na rybách na dovolené. Protože byl ale na kamerovém záznamů, musí být odveden do vězení. Jeho vinu ještě potvrzuje střelná zbraň, která u Jacka byla nalezena. SG-1 je proto odvolána ze všech mimozemských misí a jejich hlavním cílem je prokázat Jackovu nevinu. Je možné, že si někdo díky mimozemskému zařízení, které na vás vezme podobu někoho jiného, vzal na sebe podobu Jacka. Sam se spojí s agentem Barrettem od NID. Může být k vyřešení případu užitečný. Jonas a Teal'c odhalili, že jeden vědec, který měl přístup k mimozemským zařízením, je mrtvý. Vypadá to, že tady někdo utekl hrobníkovi z lopaty. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E13S03E14 ⤶ Jack Kinseyho fakt nemá rád a jako nájemní vrah vypadal fakt cool. Zneužití mimozemské technologie nám tu rozjede slušný politický thriller. Tentokrát to je pro Jacka hodně tězké a bojuje proti nepříteli, kterého nezná. Takže je potřeba zahrát si na detektivy. V tomhle excelovala Sam s Malcolmem Barrettem. Ale to nic není proti závěru, který musel O'Neilla strašit hodně dlouho ve snech. Stejně tak určitě nezapomněl dr. Langham na to jak ho vyslýchal Teal'c! Jde asi o nejkratší a nejděsivější filmový výslech všech dob! :D — Řídíš dobře. — Daniel Jackson to naučil. — A kdy?V roce 1969. ⤷ E15 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn nápad s dvojníkom O'Neilla, okoreneným o osobu nášho obľúbeného senátora. Aj keď ide v podstate iba o sequel epizódy s dvojníkmi a ohrozenou bezpečnosťou. To zdĺhavé vyšetrovanie však nebolo príliš zaujímavé. Fajn záver, keď si musí O'Neiil podať ruku s Kinseym. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl plný napětí a zvratů. Během sledování jsem prožil celou řadu zajímavých emocí, za to tvůrcům patří dík. Přesto pozemské díly už prostě nejsou to nejlepší, co umí SG1 nabídnout. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další dobrý díl 6. série. Ten nápad s mocnými podnikateli, co Bránu využívají k svým vlastním záměrům mi sice přijde trochu otřepaný, ale jinak nemám zásadnější námitky. Při prvním shlédnutí mě docela překvapil zvrat, kdy se ukázalo, že Kinsey je stále naživu. Nápad s imitační technologií byl dobrá kontinuita, zápletka Foothold mi vždycky přišla hodně zajímavá, takže alespoň něco z ní se ještě vrátilo zpět. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově slabší. Kinsey jako nechutně slizký politik a politika obecně není něco co mě baví. Ta skupina podnikatelů, to bylo klišé už tehdy když to točili, ale dalo se to. Naopak výslech bez otázek byl naprosto dokonalý . ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack zabil Kinseyho, ale keď zistia že imitacne zariadenia boli ukradnuté, vyjde najavo, že všetko je inak. Sg1 vyšetruje, Carterova spolupracuje s NID. V skutočnosti by nebolo také ľahké usvedcit tajnú organizáciu. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly, které se odehrávají jen na Zemi a mají politické motivy nemám moc rád...ale tady tomuhle dílu můžu přičíst k plusu soudržnost a spolupráci, která vládne v SG-1 namísto nutné ostražitosti i vůči nejbližším v NID. ()

Reklama

Reklama