Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maybourne navštíví Jacka. Řekne mu, že ví, na jakou planetu měl Simmons s Conradem namířeno. Prý i ví o „ztraceném ráji“, který se na planetě nachází. Jen Maybourne má totiž klíč k otevření ráje. SG-1 se na planetu vydá a skutečně nachází zařízení, kterému schází klíč. Když se dostanou na planetu (s Maybournem), Maybourne využije situace. Spustí bránu a omráčí Sam. Jack se ho stihne chytit a přenesou se do „ráje“. Jenže místo ráje najdou ještě něco horšího. (Varan)

(více)

Recenze (12)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E14 ⤶ Maybournovi se zachtělo důchodu. Našel cestu do utopického ráje Furlingů, nejzanedbávanější rasu z celého seriálu. Během deseti let dvě zmínky a jeden štěk v poslední sezóně pro jednu ze 4 ras velké aliance (s Noxy, Asghardy a Antiky). A to o jejich existenci víme už od druhé sezóny! Ale zpátky do utopického ráje... Všichni jsou mrtví, Dave. Trošku jim hráblo a v paranoie se povraždili. Asi nějaká alergie, nebo co... Hutná paranoidní atmosféra nemá chybu a skvěle ji umocňuje hudba. Dějová linka mimo ráj ale trošku drhne a její rozuzlení je přihlouple triviální. ⤷ E16 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maybourne je fakt neuvěřitelný sobec. Za všech okolností kope jen sám za sebe, nevěřil bych mu ani nos mezi očima. S Oneillem se dostanou do složité situace a jejich příběh funguje dobře. Carterová jede na 120 %, aby Oneilla našla a zachránila. Je pro ni těžké ztratit dalšího člena týmu poměrně krátce po sobě. Logika šla ale trošku na vandr, takže paranoidní pobíhání po planetě úplně nedává smysl. Naštěstí to bylo aspoň napínavé, takže jsem si to celkem užil. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O'Neill a Maybourne si tuhle epizodu ukradli sami pro sebe, jejich interakce byla zajímavá hned od první epizody, ale tady to byla jejich nejlepší spolupráce. ("Je vám jedno, že můžu umřít?" - "A víte, že jo?") Navíc i zápletka byla zajímavá (i když jsem úplně nepochopil, jak přesně O'Neill vydedukoval z pár kosterních ostatků celý příběh). Sice zbytek týmu tu tak trochu hrál druhé housle, ale můžeme tu vidět vývoj přátelství mezi Sam a Teal'cem. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mayborne s O'Neillom sa ocitnú na neznámom mieste a začne im šibať. Carterová stráca nervy. Planéta, kde sú je naozaj raj. Zaujímavé ako Mayborne začal ako negatívna postava a časom sa z neho stal pohoďák. Dvojica ma vtipné dialógy. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý nápad udělat izolovanou planetu jako ráj... ostatně nemáme něco takového teď? :D Plusové body má epizoda za projevení kladné stránky povahy O'Neilla v závěru - je jednoduché mít rád přátele, ale těžké milovat nepřátele. :) ()

Reklama

Reklama