Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se na planetě P2X-131 setkává s trosečníky, kteří na této planetě ztroskotali. Setkávají se s tříčlennou skupinou – Reynardová, Corso a Pender. Ti je požádají o pomoc s opravami lodě. Rozhodnou se jim pomoct (Sam si chce prohlédnout jejich technologii). Zaútočí na ně mimozemšťané. Ty zaženou. Když se situace uklidní, Jack se od Pendera a Corsa dozví, že mimozemšťané, kteří je napadli, jdou po nich od té doby, co tu ztroskotali. Jack a Teal'c se vydají hledat mimozemšťany, snaží se zjistit, o co jim jde. (Varan)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štandartne dobrá epizóda o cestovaní bránou na inú planétu a stretávka s novými emzákmi. Pár logických chybičiek sa tu ale vyskytne. Už už to vyzerá, že sa opäť stretávame s ľudskou rasou, ktorá je technologicky vyspelejšia ako tá pozemská, nakoniec to vyzerá, že to tak celkom nie je. Tealc: "Kelti boli výborní bojovníci. Bolo by dobré ich mať za spoločníkov." O'Neil: "Tealc práve videl film Statočné srdce." ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E17 ⤶ Tohle schéma (komu věřit) už se v seriálu opakuje nějak moc často. A už zase se má věřit mimozemšťanům. Posun v ději nula. A to, že těm lidem nejde věřit, šlo poznat až moc snadno. Ale až na tyhle zásadní neduhy byl scénář docela ušel. Jack jim nevěřil od začátku a Jonas se předvedl na Zemi. Tenhle kontakt ještě bude mít zajímavou dohru. ⤷ S07E08E19 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu pomalejší začátek, ale zápletka se postupně zajímavě vyvíjí a ten konec byl hodně povedený. Jonas tu byl výborný, potěšil návrat sympatického majora Pierce. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama