Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 je zpět na Prometheovi, kterému tentokrát velí plukovníka Ronson. Vše se zdá v pořádku, dokud nečekaně nevyletí z hyperprostoru. Dozví se, že něco muselo motory lodi poškodit, proto budou muset přistát u nedaleké planety. Použijí opět hyperprostor a vynoří se u planety. To motory poškodí ještě víc – až dojde k explozi. Jediná záchrana je vyhodit modul reaktoru (k zabránění exploze lodě). Planeta, u které modul vybouchne, vyšle 2 rakety mířené na Promethea. Mají 3 minuty do střetu. Musí něco vymyslet dřív, než budou mrtví. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkná epizoda, kde se ukazuje, že i přes postupný vývoj ve schopnosti lidí cestovat vesmírem, pořád potřebujeme ten kamenný kruh, který to kdysi dávno celé začal. Výborní herci v guest rolích (Ronson jednoznačně vede), skvělá týmová interakce a perfektní hold scéně z originálního filmu se vztyčování brány. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E19 ⤶ Prometheus startuje na první misi a samozřejmě se něco strašně posere. Přesně proto tam Hammond chtěl mít SG-1. Nevím proč, ale na sledování vykopávání hvězdných bran je cosi velice uspokojivého. No a pak tu máme hodně politikaření a trochu filosofování nad otázkou jestli víme co jsme, když nevíme co jsme byli. Historické záznamy, sahající jen 300 let do minulosti, to je fakt hodně málo. Zřejmě jde o planetu, kde Heru'ur vyčerpal zdroje a opustil ji. ⤷ E21 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečné epizódy 6. série skvele finišujú. Aj táto na cudzej planéte a ľudskej civilizácii vyspelosťou podobná Zemi. Charizmatický Miguel Fernandes s tikom na spúšti zbraní, zábeh vesmírnej lode s novou posádkou a kapitánom či vztyčovanie hviezdnej brány na inej planéte sú chuťovky. Priznám sa ale, že cestovanie s vlastnou vesmírnou loďou trochu kriví pôvodný zámer cestovania ľudí skrz bránu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama