Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na planetě P2A-347 SG-1 najde ztroskotanou vesmírnou loď. V ní najdou lidi, kteří jsou zmraženi v komorách – díky tomu přežili náraz lodi. Lodí se najednou prožene záblesk žlutého světla. To celou SG-1 omámí. Když se probudí, vrací se zpět na SGC. Daniel po příchodu začne bláznit. Tvrdí, že neví, kde je, ani kdo jsou členové SG-1, ani nikdo z SGC. (Varan)

(více)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E05 ⤶ SG-1 našla havarovanou loď s mnoha kryogenicky zmrazenými těly. Herecký orchestr Michaela Shankse. Jackson se vrací z havarované lodi s mnohočetnou poruchou osobnosti. Má v hlavě uloženy osobnosti mnoha členů posádky. Taky by mě z toho bolela hlava. Škoda, že scénář moc nevyužil potenciál námětu a vše se vyřeší moc snadno a přímočaře, jen za cenu obětí. Ty emoce a dilemata udržují epizodu zajímavou a odvádí pozornost od nedomyšlené technické stránky věci. ⤷ E07 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Najděte tu malou ženskou a řekněte jí, že to, co mi dala, nestačí. Vůbec to nezabírá. Slyšíte mě?!" Výborná zápletka s přenosem vědomí do jedné z postav. A následný herecký koncert Michaela Shankse, který musel zahrát celou řadu různých postav. Nakonec tu řešíme i morální otázky. Vyjednávání o Danielovo tělo bylo hodně tvrdé. Jo, já jsem spokojený. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád takéto tipy epizód. Kontakt opäť raz s technologicky vyspelejšou civilizáciou ľudí. Škoda iba, že sa nekonala nejaká akcia a v veľmi ani napätie. Jackson málokedy "hrá" tvrďáka. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mi Daniel po svém návratu už jako charakter už moc nesedí, tak tahle epizoda patří mezi mé oblíbené. Michael Shanks zde odvedl slušný herecký výkon (ne perfektní, protože trochu přehrávání tam místy bylo, třeba výkon v Legacy mi seděl líp), Janet zde měla jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů v celém seriálu. Příběh o světě, který zanikl a jeho obyvatelé přežili pouze v záchranném člunu, byl velmi zajímavý, stejně tak fakt, že jsme je měli možnost vidět i ve flashbacku. Jen ten úplný konec se mohl vyřešit jinak, chudák ten chlápek Pharrin a vlastně všichni uvěznění v jeho těle (snad až na Martice)... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama