Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na SGC doráží mimozemšťan Warrick. Warrick Sam řekne, že pokud mu pomůže vyhrát vesmírný závod, podělí se o vyspělou technologii Serrakinů (Warrickovi lidé). Sam s Warrickem vyrazí závodit. Mezi soutěžícími je i někdo, kdo nechce, aby ostatní vyhráli. Je proto schopen i poškodit lodě ostatních závodníků. (Varan)

Recenze (14)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E07S06E18 ⤶ Warrick se vrací a Sam nadchne pro nebezpečný závod. Když vyhraje, koupí lidem nějaké technologie. Ale ukazuje se, že vše nebude tak snadné a fair play. Je to něco jako závody ze Star Wars nebo ze Speed Racera, akorát ve vesmíru. Akorát bez napětí, protože ty problémy nejsou moc uvěřitelné a mají moc rychlá řešení. V druhé dějové rovině nesmí chybět mezirasový konflikt, boj za čistou rasu, korupce a silně komercionalizovaný, drsně komentovaný živý přenos, balancující na hraně parodie a kritiky konzumu. Radonový krém typ 55 ochrání vás i vaši rodinu před slunečním zářením. Možná i když s lodí padáte do slunce. ⤷ E09 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najslabších epizód celého seriálu, pre mňa absolútne nezaujímavá. Trápne vesmírne preteky, komicky ladené a množstvo klišé. Bohužiaľ, aj humor je trápnejší. Hotový výsmech fanúšikom tohoto seriálu. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehká vsuvka, která nemálo připomíná závodění ve Star wars. Chvílemi je to přitažené za vlasy (až karikaturní soupeři, podivné disciplíny, naprosto praštěná cílová rovinka), ale celkově vzato jsem se bavil, tak dobrý. Neustálé reklamy na TechCon group jsou vtipné (třeba na pohřební službu). ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět s vesmírným závodem a podezřívavostí lidí k cizí rase, která jim byla dobrá pro záchranu před Goa'uldy, ale najednou se lidem zdá, že nad nimi přebírá kontrolu. Z druhé linie se dalo vytěžit mnohem více, ale i tak mě epizoda bavila. Humor mi tady oproti následující epizodě přišel v pohodě, i ti moderátoři, kteří byli záměrně stylizováni jako otravní svými neustálými reklamami na kdeco během komentáře o závodu, mi přišli vtipní. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Sem se nám účastní vesmírného závodu. Tady bych řekl, že se tvůrci inspirovali prvními Star Wars, ale to nevadí. Mám tyhle futuristické závody rád a rád si prohlédnu různé varianty. Každopádně příští rok by se mohli zúčastnit jako samostatný tým s X-302. Pokud by vyladili hyperpohon, tak by mohli skákat přes nejtěžší úseky a získali by extrémní náskok. Zároveň přidat štíty, které nemá....v tom by pomohli Asgardi, no a zbraně stačí své. X-302 je rychlá dost řekl bych a šanci by rozhodně měla. S výhodou hyperpohonu to je vlastně výhra, s tím se jim nemůže nikdo rovnat. Jen oni mají na tak malém letounu (X-302) hyperpohon, to nikdo jiný. Snad bude další díl tohohle, rád bych viděl jak ostatním nakopou prdel :D ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční díl, ale okořeněný o mezihvězdný rasismus a prosazování čisté rasy ve vesmíru. :) A pak kdoví, jak to je se skutečnou zkorumpovaností třeba v takové Formuli 1... :) ()

Reklama

Reklama