Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik jaffských bojovníků zabije podivná postava v černém brnění (superbojovník). Stejný superbojvník napadne Teal'ca a Bra'taca. Ti útoku odolají a porazí ho. Pak ho vezmou na SGC. Sam a Jacob/Selmak se rozhodnou superbojovníka prohledat. Zjišťují, že brnění je jakýmsi způsobem propojeno s tělem. Jacob odhalil, že ke vzniku tvora v černém brnění byl použit sarkofág. To jim pomůže v hledání prvního sarkofágu, který se podle Daniela nachází v Hondurasu. Na základnu dorazí Bra'tac. Tři superbojvníci napadli jaffskou základnu. Prosí SGC o pomoc. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ Anubisem vypěstované supervojáky ve zbroji, kterou nic nepoškodí, vážně nechcete potkat. A Honduras zdá se není moc dobrým místem na dovolenou. Daniel tam hledá technologii, která by mohla pomoci v boji s kull vojáky. V SGC vznikne plán na zajetí jednoho živého a Daniela mezitím zajmou a mučí povstalci poté, co našel nebezpečnou fontánu mládí. Pokračování příště… ⤷ E12 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jackson sa pri hľadaní artefaktu goauldskej technológie dostane do pazúrov únoscov, ale iróniou je, že nie únozcov vesmírnych, ale tých pozemských. Dobrá maska Anubisovho vojaka 2.0. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní bojovník Anubise začíná přitápět pod kotlem. Naštěstí se lidem podaří hned ze začátku získat o něm spoustu informací a připravit plán, který ale naprosto a úplně selže (a SG1 při něm překvapivě nezemře). Daniel mezitím prolézá Honduraské džungle a hledá info, které nějakým zvláštním způsobem s tímhle novým bojovníkem souvisí. A unesou ho místní mafiáni. Zajímavý díl, napínavý, chvílemi fakt skvělý a chvilkama trošku pitomý. Ale za obzvlášť hustého a současně nechutného bojovníka dávám vyšší hodnocení. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze slabších dvojdílů seriálu, přesto je poměrně kvalitní. Exotické lokace Hondurasu, nová hrozba od Anubise - ta by působila děsivě a nezastavitelně (scéna útoku je dobře zpracovaná), kdyby hlavní charaktery hned nenašly způsob, jak bojovníky neutralizovat, to novou "hrozbu" poněkud shazuje, oblíbené vedlejší postavy (Jacob, Bra'tac, Reynolds a doktor Lee) zase na scéně. RDA mi během zajetí připadal místy trochu přehrávající, což je jedna z výtek k celé 7. řadě - RDA umí daleko víc než jen sázet laciné hlášky, producenti ale měli dojem, že diváci chtějí hlavně ty hlášky, tak jeho zkrácený prostor nacpali převážně jimi, což z něj často dělalo klauna. Tady to jen trochu skřípalo, v tomhle směru byly horší jiné epizody. ()

Reklama

Reklama