Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supervoják napadne stanoviště Alfa. Sam, Jacob/Selmak a ostatní před vojákem utečou. Když se nevrací Sam zpět na SGC, všichni vytuší, že je něco špatně. Daniel, Jack a Teal'c se Sam vydají zachránit. (Varan)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizóde, v ktorej medzihviezdne spojenectvo uzatvára svoju dlhú kapitolu, dostáva väčší priestor Tokra Selmak. Určite zaujímavejšie než sledovať druhú linku príbehu, v ktorej Carterová celý čas neustále uniká pred pomalým superbojovníkom. Aký je z O'Neilla záchranca, keď on má tú správnu zbraň. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E15 ⤶ Utajování stanovišť Alpha se moc nedaří. Asi jako utajování čehokoliv jiného. Sam uniká před supervojákem jako Arnie před Vetřelcem a mezitím se na Zemi rozpadá spojenectví s Tok'ry a Jaffy a Jacob zjišťuje, že v radě Tok'rů má už jen málo příznivců a neříkají mu vše. Aspoň že ten prototyp zbraně proti supervojákům aspoň částečně funguje, supervoják neumí moc mířit a pomoc je na cestě… ⤷ E17 ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem mozkové buňky hodně napínat, abych chápal, o co tu jde a jak to zapadá do zbytku seriálu. Bylo to nějaké divné. Nedůvěry mezi Tokry a Jaffy jsme se snad už zbavili nebo ne? Rozhádaní debilové. Dramatický boj Carterové o život zakončený skoro až romantickým happyendem mi tady byl tak nějak ukradený. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scény na planetě byly poměrně zajímavé (i když Anubisovi vojáci mají v případě hlavních postav otřesnou mušku), ale mě tenhle díl zaujal hlavně složitou politickou hrou mezi Tok'ry, Jaffy a lidmi z SGC. Každá ze stran měla kus pravdy, takže navzdory faktu, jak moc jejich spojenectví znamená, zcela logicky nakonec nedošlo ke smíru a každá strana si šla svou cestou. Jen mě zarazilo, že druhý nejdůležitější Jaffa v čele rebelie v téhle epizodě zcela chyběl, neměl by se objevovat při jednáních takovéto důležitosti? ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama