Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Supervoják napadne stanoviště Alfa. Sam, Jacob/Selmak a ostatní před vojákem utečou. Když se nevrací Sam zpět na SGC, všichni vytuší, že je něco špatně. Daniel, Jack a Teal'c se Sam vydají zachránit. (Varan)

Recenze (9)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scény na planetě byly poměrně zajímavé (i když Anubisovi vojáci mají v případě hlavních postav otřesnou mušku), ale mě tenhle díl zaujal hlavně složitou politickou hrou mezi Tok'ry, Jaffy a lidmi z SGC. Každá ze stran měla kus pravdy, takže navzdory faktu, jak moc jejich spojenectví znamená, zcela logicky nakonec nedošlo ke smíru a každá strana si šla svou cestou. Jen mě zarazilo, že druhý nejdůležitější Jaffa v čele rebelie v téhle epizodě zcela chyběl, neměl by se objevovat při jednáních takovéto důležitosti? ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem mozkové buňky hodně napínat, abych chápal, o co tu jde a jak to zapadá do zbytku seriálu. Bylo to nějaké divné. Nedůvěry mezi Tokry a Jaffy jsme se snad už zbavili nebo ne? Rozhádaní debilové. Dramatický boj Carterové o život zakončený skoro až romantickým happyendem mi tady byl tak nějak ukradený. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizóde, v ktorej medzihviezdne spojenectvo uzatvára svoju dlhú kapitolu, dostáva väčší priestor Tokra Selmak. Určite zaujímavejšie než sledovať druhú linku príbehu, v ktorej Carterová celý čas neustále uniká pred pomalým superbojovníkom. Aký je z O'Neilla záchranca, keď on má tú správnu zbraň. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E15 ⤶ Utajování stanovišť Alpha se moc nedaří. Asi jako utajování čehokoliv jiného. Sam uniká před supervojákem jako Arnie před Vetřelcem a mezitím se na Zemi rozpadá spojenectví s Tok'ry a Jaffy a Jacob zjišťuje, že v radě Tok'rů má už jen málo příznivců a neříkají mu vše. Aspoň že ten prototyp zbraně proti supervojákům aspoň částečně funguje, supervoják neumí moc mířit a pomoc je na cestě… ⤷ E17 ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama