Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se v Los Angeles spojí s agentem Barrettem z NID. Podle Barretta se v opuštěném průmyslovém komplexu stalo něco strašného, v čem má prsty tajná buňka NID. Na místě činu se našlo 32 mrtvých a jedna mladá dívka, která má podle záznamů z kamer tenhle masakr na svědomí. Na místě činu NID našli Dr. Kefflera, který dívku zkoumal. Keffler jim odmítá říct, co s dívkou provedl. Daniel se s dívkou rozhodne promluvit. Snaží se z ní dostat, co se stalo. Dívka tvrdí, že neví, co se stalo. Podle ní ji Dr. Keffler stvořil. Dívka si ráda kreslí obrázky. Prý to, co vidí, nakreslí. Jeden z obrázků sedí na podivnou bednu se skarabey. Podle toho by mohli zjistit, co je uvnitř. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E18 ⤶ Neetické pokusy genetika, pracujícího pro NID, naquadahová bomba a jedna nebohá oběť s rozdvojenou osobností a s částečně goa'uldskou DNA, která má v hlavě klíč k jejímu deaktivování. Děj je dobře odvyprávěný. Velmi pozvolna se tu dozvídáme potřebné informace a je složité složit si z nich dohromady celkový obraz. Daniel se snaží narozdíl od Mengeleho získat informace po dobrém a pomoct nebohému pokusnému subjektu. Dr. Keffler je bravurně zahraný. Člověk má nutkání ho vlastnoručně nějakým obzvlášť trýznivým způsobem zprovodit ze světa. Připomnělo mi to pokusy na lidech ze čtvrtého Vetřelce. Tam chtěli vytvořit zbraň, tady získat geneticky předávané znalosti Goa'uldů. ⤷ E20 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna budova, tajomná žena s goaulďou DNA a goaldska bomba. Zaujímavý experiment, ktorý časom odhaľuje viac a viac. Jackson môže znova ukázať svoje (terapio)schopnosti. Akurát to, keď žena (hoci s pologoaulďou DNA) zneškodní dvoch chlapov nedáva logiku...pre istotu to radšej ani neukážu. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý povídací díl o dalších genetických pokusech. Většinu epizody jsem si dost užil, ale závěrečná desetiminutovka mi celkový dojem pokazila. Dopadlo to úplně nijak. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková průměrná epizoda, kde oceňuji hlavně reference na předcházející díly, rovněž postava nelítostného vědce Kefflera byla dobře zahrána. Místy to ale skutečně zavánělo nudou.. ()

doom.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemná komorní epizoda, která se nikam nežene, ale pomaličku buduje zápletku. Slizký záporák, pochybná etika, Anna v roli oběti a SG1 bez Jacka, která to musí rozmotat. ()

Reklama

Reklama