Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezident Henry Hayes je první den ve funkci. Hned jako první se dozvídá o programu Hvězdné brány. Myslí si, že je to vtip. Ovšem všechny složky mluví jasně. Přijde za ním senátor Kinsey. Stále chce, aby brána byla pod jeho velením. Kinsey a jeho pomocník Woolsey mají prezidenta přesvědčit, že v Kinseyho rukou bude chod SGC lepší. Kritizovat je jednoduché. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý flasbackový díl se skvělým prezidentem Williama Devana v hlavní úloze. I přes naprostou absenci celého týmu tenhle příběh zaujal a měl svou důležitost i pro dění ve finále sezony. Cox jako tradičně výborně zahrál arogantního a slizkého senátora Kinseyho, Picardův charakter příjemně překvapil tím, že nejde o šablonovitého záporáka, ale o muže s integritou, který se snaží jednat správně. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E19 ⤶ Yay, USA mají nového prezidenta a vypadá jako sympaťák. Co jiného čekat od amerického seriálu, že? Jedinou vadou na kráse je jeho viceprezident a sponzor kampaně Kinsey. Jde o docela nudný a černobíle nalajnovaný opakovací díl, který se zvedá až ke konci, když se agent NID Piccard projeví jako true neutral a pokusí se zastavit Kinseyho, kterého podezřívá ze spolupráce se stále existující nelegální sekcí NID. Ale jak ho kompromitovat a spojit s nezákonnou činností? Pomůže disketa(!) od Hammonda? Je rozehrána velká hra v intru k závěrečnému finále. ⤷ E21 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z lepších dielov zo zákulisia hviezdnej brány a politických intríg, hlavne vďaka menej čakanému záveru. Opäť aj so skvelým senátorom Kinseym. Škoda, že je to spojené aj s rekapitáciou niektorých dielov. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před závěrem série (tehdy se počítalo s koncem seriálu) se musí rekapitulovat. Není to nejhorší. Člověk vidí přehledně a jasně všechno důležité, co se za poslední sezóny událo. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzpomínková epizoda (tzv. clip show) se dělává, když je třeba ušetřit peníze - zpravidla se šetří peníze na epičtější poslední díly sezóny. Ale když se v jedné clip show používají záběry z předchozí clip show (Prozrazené tajemství), tak to už je fakt next level šetření. :-D ()

Reklama

Reklama