Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honba za hledáním ztraceného města nabírá na obrátkách. Jak Anubis, tak lidé z SGC hledají způsob, jak město najít. Jediný způsob, jak Anubise předběhnout, je vložit do někoho vědomosti antiků. Jack se obětuje. To jim významně může pomoct v hledání města. V tom jim zabrání prezidentovy nové příkazy – odvolání Hammonda a pozastavení projektu SGC na 3 měsíce. (Varan)

(více)

Recenze (11)

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr ve velkém stylu. I když se mi celkově sedmá sezóna zdála slabší, závěrečný dvoudíl vše napravil. Scénář pro dvoudíl Lost City byl původně psán pro film Stargate II, ale poté, co se rozhodlo, že bude natočena i osmá sezóna Stargate SG-1, se z toho stal závěrečný dvoudíl. Rozhodně by však snesl i filmové plátno a nejen televizní obrazovky. Má vše, co si divák může od sci-fi přát - zajímavou zápletku (vyvrcholení děje), výborné herecké výkony a skvělé speciální efekty. Co chtít víc? ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný dvojdíl 7. série patří právem mezi nejlepší epizody seriálu. Máme zde mnoho starých známých tváří, sympatické nové tváře (president Hayes, Weirová), zajímavé politické pozadí (převzetí SGC civilistou je tady důležité pro děj epizody, ne jen lacinou komplikací), kontinuitu se starými epizodami (antický archív znalostí), hodně akce, skvělé herecké výkony (RDA v téhle řadě hodně chyběl a tady ho konečně máme jako za starých časů), dobré efekty a skvělé týmové momenty (návštěva u Jacka doma vede). Jako zakončení seriálu by šlo o odchod na vrcholu. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni polovina zaverecneho (dvou)dilu byla v mnoha ohledech skvela a paradne pripravuje pudu pro velke finale! Jen to fakt nabourava zmena ve vedeni, ktera byla podivna i na americany (Elizabeth tam nekdo zavedl a delej co umis, aniz by ji nekdo zaskolil, nebo dukladne zasvetil) a uplne debilni postava Kinseyho, ktery fakt jen steka jak male decko kteremu nekdo vzal hracku! Elizabeth je ale pro budoucnost SGA dulezita a docela by me zajimalo proc ji preobsadili... ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nešlo to úplně podle plánu. Udělal jsem to zas." Díl o hledání informací o ztraceném městě, nahrazení Hammonda ve vedení SGC a o připravované invazi Anubise na Zemi už za tři dny. "Za tři dny to je ve čtvrtek. To nebude hezkej den." Dobře rozdané karty pro následující vyvrcholení série. Jo a Kinsey je fakt debil na entou. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E20 ⤶ A sakra, Jack to udělal znovu! Seriál už zase měl skončit a tohle měl být závěrečný film. Určitě by mu to slušelo víc než téhle uspěchané dvojepizodě. Na scénu přichází Elizabeth Weirová, prezidentem dosazená velitelka SGC. Zemi hrozí největší nebezpečí od začátku seriálu. Velmi příjemně působí odlehčená civilní návštěva u Jacka. Ukazuje se, že politicky dává dosazení Elizabeth smysl, ale ukazuje se prakticky jako dost nepoužitelná. A padoušskou roli Kinseyho tu naprosto přestřelili. Aktivně bojuje proti opatřením, která by odrazila Anubisův útok. ⤷ E22 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama