Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Replikátoři napadli domovskou planetu Asgardů a unesli Sam. Thor se rozhodl napojit Jackovo vědomí do počítače jeho lodi. Díky Asgardským vědomostem, které má Jack v hlavě, by mohli přijít na něco, co replikátory zpomalí. Sam se probouzí na farmě. Tam narazí na Peta. Podle Peta tu spolu žijí a ona se vzdala práce v SGC. (Varan)

(více)

Recenze (8)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 ⤶ Asghardové jsou blízko vyhubení. Replikátoři přežili v troskách lodi. Thor přiletěl na Zemi za Jackem a útok na Zemi překazil Ba'al, který jim zničil loď. Thor napojí Jackovo vědomí na systémy lodi Daniel Jackson. Sam si užívá s Petem na farmě plné zapáchajících zvířátek v Montaně. Pátý se šikovně snaží nahlodat její víru v to co je reálné, ale neuspěje a vyjádří své city k Sam. Jackovo vědomí navrhne zbraň proti replikátorům, Thor se napojil na komunikační data replikátorů, Pátý začal chápat co je to lidskost a odletěl. Jack ve vedení SGC působí fakt nemístně. Plukovnice letectva a brigádní generál :) ⤷ E03 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O level lepšie zavŕšenie dvojdielu plné akcie, medzihviezdnych lodí a stále tajomných replikátorov. Veľmi fajn efekty. Povýšenie O'Neilla do generálskej hodnosti je však trochu kontraproduktívne. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chloupek nudnější díl než ten předchozí. Stalo se tu toho méně a zase tak napnutý jsem nebyl. Replikátoři dostali na budku, ale rozhodně není po všem. Goauldi jsou nakrknutí, hlavním hráčem je teď Baal. Oneill velí SGC. Za mě dobrý úvod série a poslední scéna absolutně nemá chybu. Skoro 5*, ale... ne. "Abyste rozuměla... Beru to povýšení, vyšší plat i parkování, ale nechci vůbec ničemu velet. To... ne." ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slušné ukončení dvojdílného dílu... Sam je živá a Pátý ji miluje :))) O'Neill je rozmrazen, povýšen na generála a jmenován velitelem... Budu si moct dělat co chci...? --- No v rozumných mezích... :)))) ()

Reklama

Reklama