Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alec Colson je milionář a vlastník velké společnosti. Rozhodne se učinit velký objev pro lidstvo. Tvrdí, že má důkazy o mimozemšťanech. Pokud to vláda nepřizná, zveřejní důkazy do 24 hodin. Sam a Daniel jsou vysláni zjistit, co všechno Alec ví. Ukáže jim fotky. Chtějí ho umlčet, ale to se jim nepovede. Když uplyne lhůta, odhalí to, co mělo být skryto. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E07 ⤶ Alec Colson má silný pocit, že svět by měl znát pravdu. Aniž by o tom věděl, pracoval v jeho firmě se spoustou mimozemských technologií a naklonoval si Asgharda. Má důkazy, že krycí historky nedávných událostí nejsou pravda. Celý svět u televizí čeká, s jakými odhaleními přijde. Máme tu trochu toho vyhrožování, pokus o vraždu, detektivní pátrání… SGC a NID jde po Společnosti. Colson se už v seriálu neobjeví, ale pozvolna se tu rozvíjí dějová linka se Společností. ⤷ E09 ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl. Hrozí prozrazení projektu Hvězdné brány veřejnosti. Roli Aleca Colsona ztvárnil sympatický Charles Shaughnessy, českým divákům známý svou rolí Maxwella Sheffielda ve skvělém americkém komediálním seriálu Chůva k pohledání ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda okolo hrozby odtajnenia projektu SGC, de facto bezpečnostná hrozba, v ktorej sa deje mnoho vecí. Divím sa, že sa toho ujala sama SGC a nie NID alebo iné bezpečnostné útvary. Pravdupovediac, s oným technikom-miliardárom sa až príliš piplali a komunikovali s ním v rukavičkách. Trebalo ho spacifikovať a zavrieť ako bezpečnostnú hrozbu a bolo by po probléme. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Sheffield se snaží odhalit světu existenci Hvězdné brány a je jasné, že to pro něj mělo fatální následky. Evidentně mu vymazali paměť, poslali ho v čase o 10 let zpět a udělali z něj neúspěšného producenta muzikálů z Brodwaye. Každopádně zajímavá epizodka, kde se musí ocenit užitá kontinuita i rozvíjení budoucích dějových linií (agenti Trustu). Mimochodem, pan Shaughnessy zde odvedl dobrý herecký výkon, jdou mu i vážné role. ()

Reklama

Reklama