Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (replikátorská verze) kontaktuje SGC skrz sondu. Žádá SGC, aby ji zničili. Proto se Teal'c a Sam přemístí na stanoviště alfa, kde se s replikátorskou Sam setkávají. Když k tomu má konečně dojít, zastaví Teal'ca Sam (lidská). Tvrdí, že replikátorská Sam by mohla pomoci k zničení ostatních replikátorů. Ale můžou jí věřit? (Varan)

(více)

Recenze (13)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla by to vynikající epizoda, kdyby se ovšem všechny hlavní postavy (s výjimkou Daniela, který zmizel po úvodní znělce, aby spáchal příšerný následující díl) nechovaly tak hloupě a nevěřily replikátorovi všechno, co jim napovídá (a nedávali mu plný přístup k jediné zbrani proti němu). V důsledku jejich hloupého počínání sice došlo k vývoji zápletky, ale na úkor inteligence postav se to nesledovalo nejpříjemněji. Amanda skvěle zahrála svou zlou postavu, ale osobně jsem ji podezříval hned od úvodních titulků, překvapil mě jen fakt, že podvedla i samotného Pátého. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódy o replikátoroch, ešte k tomu o humanoidných, patria medzi tie lepšie. V tejto sa rodí zrada na druhú a hoci sa tu vyskytne akcia i humor, prvoradé je napätie a zvedavosť, ako to celé dopadne. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E10 ⤶ Daniel chce letět na Atlantiku, ale jen přes Jackovu mrtvolu. A SGC kontaktuje replikátorská Sam, která chce, aby ji zabili. Pátý míří do naší Galaxie. Ale nakonec to bude mnohem složitější. Hrála to na obě strany a z replikované Carterové se stává největší hrozba naší a přilehlých galaxií. Imunní vůči zbrani na replikátory. ⤷ E12 ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama